За първи път показват най-големия български мотокар

Експозицията ще е върха площ от над 7000 кв.метра

Голямо разнообразие на машини гиганти превърна изложбата „Стройтех“ в най-големия делови  форум за бранша на Балканите. За първи има толкова мащабно представяне на тежка механизация на Международния технически панаир „Есен 2017” в Пловдив. Български фирми, които внасят техника за изграждане на пътища и други инфраструктурни обекти от най-известните световни марки, оформят експозиция на площ от над 7000 кв. метра. Там те  демонстрират  багери, товарачи, земекопни машини, самосвали, бетон възли, съоръжения за събаряне на здания, оборудване за  направа на канали и много други изделия. Наред с тях стоят и мини варианти, които също са търсени в строителството. Участниците в специалната експозиция идват с най-нови модели,  а повечето от тях дебютират на нашия пазар.  Те са толкова високо технологични и авангардни, че съперничат на новостите при автомобилите.

За първи път ще бъде изложен най-големият мотокар, произвеждан в България.Машината е рекордьор, защото може да се справи с товар от 33 тона. Използва се в пристанища, каменни кариери и леярни, обясняват изобретателите от българската фирма „17 Н“. Един от най-големите изложители -  „Зет и Ем Прайвит Ко.“, акцентира на най-новите предложения на японския производител Hitachi от  шеста серия, която се предлага от началото на годината.  В средния клас строителна и кариерна техника са представени верижни багери и колесен товарач с впечатляващи размери и работна маса. Хидравличен чук  с тегло 1800 кг също е сред топекспонатите на фирмата.

Няколко месеца след дебюта си в Европа у нас идва колесен челен товарач от серия G на  Case. Той е от колекцията на „Тайтън машинъри България“. Фирмата показва и 25-тонен верижен багер с електронно управление, колесни багери и товарачи. Специалистите ще оценят високо  изцяло електрическия челен товарач Kramer 5055Е, който използва батерия и 2 електромотора, смятат  родните вносители на машини Hyundai. Посетителите могат да видят  няколко представители на последната генерация -  верижен багер с по-малък разход на гориво, колесен багер с куп подобрения и челен товарач, който „подсказва“ на оператора как да работи оптимално.„Прайм Технолоджийс“ представя  мобилно оборудване на световния лидер Metso Minerals. В него са използвани  иновативната  автоматизация PLC, система за сателитен мониторинг и двигатели oт последно поколение, за да се гарантират  максимална производителност и най-нисък разход на гориво.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика