За MTV Presents Varna Beach вдигат най-голяма сцена у нас

Сцената за международния фестивал MTV Presents Varna Beach, който ще се проведе на 15 юли в морската столица, ще е една от най-големите, строени някога в България. Тя ще бъде над 70 метра дълга и 15 метра висока и с най-добрите аудио и визуални ефекти, съобщават организаторите.

Фестивалът ще продължи 12 часа, а потвърдилите досега участие в него изпълнители са Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от  Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова.

За да бъдат сигурни, че публиката ще се забавлява по най-добрия начин и изживяването ще е невероятно, специалистите на MTV са предвидили хиляди светлини, екрани и тонколони за страхотно шоу.  Всеки детайл е изпипан, включително подготовката на специална 3D проекция на движението на звука от мощните тонколони. Последните международни артисти ще бъдат обявени следващата седмица. До 1 юли са промоционалните билети за най-голямото музикално шоу у нас, което ще бъде предавано на живо в цял свят.

За посрещане на първоюлското слънце ще бъде и първото подгряващо парти на MTV. То ще бъде на 30 юни  в CaLnibani beach bar  и е безплатно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България