Звездите без гаджета

Едни от най-сексапилните ВИП-ове не дадоха сърцето си на никого и това лято

Най-горещият сезон от годината вече е към своя край, но след себе си ще остави бурни нощи и страстни афери. По това време хормоните са най-високи и всеки е склонен да направи няколко „грешки“ за една по една нощ.

Въпреки красотата и известността си някои родни знаменитости отново ревностно запазиха целомъдрието си и за поредно лято останаха сами. Сексапилните ВИП-ове не се поддадоха на летните изкушения за бурни нощи и страстни афери, научи „Зодиак“.

Сред тях са певицата Емануела и моделката Бориса. След последните им любови и двете внимателно подбират следващите си половинки. Същият пример са мачовците Владо Карамазов и Орлин Павлов. Въпреки че са много желани и лесно биха могли да вкарат в леглото си всеки, когото пожелаят, все още не са се намерили половинките им.

От известно време певицата Емануела също е една от най-коментираните дами у нас именно по този повод. След раздялата с предишния й мъж за изпълнителката не спира да се говори, че  сменя мъжете. Тя обаче опроверга всички шушукания и неотдавна сподели пред „Зодиак“, че е сама за пръв път в живота си и не си търси мъжка компания.

Подобна е ситуацията и с красавицата Бориса Тютюнджиева. Моделката имаше страстна афера с продуцента Андрей Арнаудов, която продължи близо година. Провокирани от влошилите се отношения между двамата влюбени, злите езици започнаха да свързват името на Бориса с всеки мъж, с когото моделката се покаже. Напук на всички спекулации около нея провокативната дама все още не признава да има човек до себе си.

Секс символите Владо Карамазов и Орлин Павлов от години са най-обсъжданите родни самотници. В светските среди често се обсъжда как двамата красавци от доста време не са имали сериозна връзка.

 

Сама за пръв път 

В момента попфолк дивата Емануела е на върха на кариерата си, чувства се удовлетворена от живота и се радва на двете си деца и всичко това е възможно, без да има мъж до себе си. Както певицата наскоро сподели пред „Зодиак“, на този етап се наслаждава на самостоятелността и свободата, която има. Въпреки безкрайните предложения Емануела е категорична, че засега не се е появил правилният човек, с когото иска да бъде.

Интимният й живот обаче продължава да вълнува феновете и враговете й. Последно клюката я свързваше с бизнесмена Слави Транспорта, след като певицата се раздели с бащата на второто си дете - милионера Димитър Динев.

 

1461

Без мъж и по-секси отвсякога

Топ моделът Бориса Тютюнджиева изглежда по-добре отвсякога. Красавицата разтуптява мъжките сърца с всяка своя снимка, на която се очертава стройната й фигура.

Тя винаги е била слабост на голяма част от силния пол и фактът, че в момента не показва да има мъж до себе си, я прави още по-привлекателна. След раздялата с голямата си любов Андрей Арнаудов Бориса си е дала почивка и отделя повече време за себе си.

Като всяка привлекателна и популярна жена в България обаче спекулациите около сексуалните й партньори са неизбежни. Моделката от своя страна пък не обръща внимание на слуховете и рядко говори за интимния си живот.

 

vladimir-penev-i-vladimir-karamazov-jiveqt-zaedno-150909

Мистериозният мачо

Актьорът Владо Карамазов е една от най-потайните популярни личности у нас, когато става дума за интимния му живот. Според запознати чрез поведението си в светските среди той прави всичко възможно, за да запази добрия си имидж и да не издава нищо.

Последно негова официална половинка бе художничката Мария Радославова. Преди няколко години дори се заговори, че двамата могат да минат под венчилото.

Малко след това обаче най-желаният ерген в театъра отново официално остана сам. Според запознати имало и доста сериозни спекулации относно сексуалността на мачото, тъй като почти винаги бива засичан в изцяло мъжка компания.

 

orlin_pavlov

Чаровникът в отпуск

Певецът с много таланти Орлин Павлов е спечелил титлата разбивач на женски сърца. От известно време обаче чаровникът е сам, като според запознати все още не може да преживее раздялата с танцьорката Яна, която го заряза и се омъжи за друг.

Все пак той остава желана партия за много дами, които биха искали да го уловят в мрежите си.  Заради факта, че е сам, преди месец започнаха и спекулации, че красавецът ще разваля семейството на Ники Илиев, тъй като бил хвърлил око на актрисата Саня Борисова.

Коментари

Задължително поле