Звездите от лентата „Летовници” ще раздават автографи във Велико Търново

Звездите от лентата „Летовници” ще раздават автографи във Велико Търново

Комедията „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев тръгва на турне из страната през ноември и декември, като част от актьорския състав ще се срещне на живо със зрителите за автографи.

Филмът стана хит в киносалоните, като още в първата седмица след премиерата си, се нареди на 8-ма позиция в бокс офиса, наред с големите холивудски заглавия, което го направи единствения български филм в класацията. Във Велико Търново филмът ще се излъчи на 03-ти и 4-ти декември (събота и неделя) от 19.00 ч. в залата на Община Велико Търново, която е партньор на събитието. Публиката ще може да се срещне и да вземе автографи от актьорите Станимир Гъмов, Милена Аврамова Теодор Елмазов, Раиса Полякова и режисьорът Ивайло Пенчев, половин час преди прожекцията.

„Летовници” събира невероятен актьорски състав от обичани български кино и театрални артисти от няколко поколения – Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Георги Мамалев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Милена Аврамова, София Бобчева, Свежен Младенов, Елица Григорова, Дарин Ангелов, Николай Станоев, Цветомир Иванов, Раиса Полякова, Николай Урумов, Теодор Елмазов и др.

Филмът получи чудесни отзиви, както от страна на критиката и индустрията, така и от страна на зрителите и бе удостоен с две награди на публиката в рамките на 2 месеца от старта на излъчването му на фестивала „Златна роза” 2016 г. и международния фестивал „Смешен филм фест” в Габрово.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино