Звезди от всички краища на света кацат в София днес

Куп световни футболни величия идват днес в София. Причина за визитата им е утрешния двубой между благотворителните фондации на Димитър Бербатов и Луиш Фиго на националния стадион "Васил Левски".

Още в ранния следобед днес у нас трябва да пристигнат Луиш Фиго, Мичел Салгадо, Предраг Миятович, Роби Кийн, Фил Невил, Патрис Евра, а след това и Неманя Видич, Пол Скоулс, Гари Невил… А това е само началото на звездната футболна инвазия в България заради голямото благотворително събитие, организирано от фондация „Димитър Бербатов“.

У нас вече се прибра и мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков, тук е и Красимир Балъков, отново вкъщи ще са Стилиян Петров и Мартин Петров.

Истинско шоу очаква зрителите на националния стадион в сряда вечер, когато съблекалните вече ще са препълнени с футболни легенди.

Все още има останали билети за определени блокове от стадион „Васил Левски“. Пропуски за Мача на годината може да купите на касата пред националния стадион на ул. „Гурко“ днес до 18 часа и от всички каси около стадиона утре до края на първото полувреме.

Генерален спонсор на All Stars 2017 e Първа инвестиционна банка.

Коментари

Задължително поле