Звездни протежета отмъкват славата

Амбициозни певци градят кариера, взети под крилото на популярни попфолк изпълнители

Протежета на известните попфолк икони - такива са били някои от най-актуалните имена в жанра в момента. След няколко години подготовка за голямата сцена учениците дишат във вратовете на учителите си и вече имат куп свои фенове.

Едни от най-големите представители на лекия жанр предлагат своята подкрепа и знания на младите си колеги, които тепърва навлизат в музикалния бранш. По този начин са се създали едни от най-големите приятелства в шоу бизнеса. Такъв пример е Тони Стораро, който винаги се е стремил да помага на свои колеги - било то материално или като им дава поле за изява в общи проекти. Същият е случаят и при Алисия, която от известно време насам е неотлъчно до протежето си Ванеса, напътствайки я към голямата сцена.

Голямата звезда на „Ара“ знае колко трудно се пробива в попфолка, ако нямаш никого зад гърба си, и затова нейната мисия е да помогне с каквото може на красивата си колежка в професионален план. „Двете са приятелки както на сцената, така и в живота“, коментират близки до звездата специално за „Зодиак“. Въпреки че Ванеса все още не е сред най-популярните имена в жанра, със съветите на Алисия и още няколко съвместни проекта нищо чудно скоро тя да се превърне в една от най-желаните фолк диви.

Фолк иконата Тони Стораро също поддържа много близки отношения със своите колеги и по-скоро с Азис, с когото са приятели от дълги години. „Преди време изпълнителят на „Хабиби“ нямаше къде да остане на морето, затова Тони му предложи собствения си апартамент за няколко дни“, споделят приятели на семейство Стораро. Азис бил толкова благодарен на певеца, че и до ден днешен връща услугата, като помага в кариерата и в живота на младия талант в семейството Фики.

 

„Малката“ Ванеса и голямата Алисия

„С Ванеса се запознахме в офиса на „Ара мюзик“. Тя ми хареса като артист и изявих желание да й помогна, тъй като за всички е ясно, че когато един млад изпълнител се прикрепи към някой по-наложен, е по-лесно да достигне до публиката“, сподели Алисия пред „Зодиак“.

Красавицата допълни, че покрай съвместните им проекти са се сприятелили и постепенно се е заформила една истинска дружба. Певицата каза още, че двете с Ванеса се чуват доста често и си дават както професионални, така и лични съвети.

img_4699

 

Силните връзки на Фики

Малко известен факт е, че в един от последните хитове на певеца на годината Фики голямо участие взема Азис. Двамата заедно са написали текста на „Вертолета“, но основните идеи за цялостната концепция на проекта са били на изпълнителя от „Ара“. Това всъщност е неговият начин да се отблагодари на бащата на Фики - Тони, който преди време му е подал ръка в труден момент.

Именно заради тази добрина Азис е твърдо решен да предаде всички свои умения за попфолк индустрия на младия талант и да го превърне в свое протеже.

„Чувствам го като брат. Много добър човек, много искрен, изключителен певец. Това са истинските приятели - и в имане, и в нямане си остават такива“, сподели Фики пред „Зодиак“ за ментора си Азис.

img_5714

 

Ученикът Галин надмина учителката си Гергана

Един от главните „виновници“, на който певецът Галин дължи своите успехи и слава, е фолк дивата Гергана. Двамата също като другите ни примери са били дългогодишни приятели, докато през 2011-а не стават и дуетни половинки. Тогава излиза първият им съвместен проект „Първичен инстинкт“, който е поредният хит за Гергана, но първи за младия добричлия.

През годините двете звезди на „Пайнер“ работят заедно още няколко пъти. Въпреки че в началото Галин е бил неизвестният в дуото, то сега той е доста по-популярен от учителката си.

В свои интервюта изпълнителят на „Парата ако хвана“ винаги е благодарил на кака си Гергана за шанса, който му е дала.

20-3-1 20-3

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица