на 23 март 2018 да почерпят

Турски учебен изтребител се е разбил в централната провинция Невшехир

Туск: Личните данни на гражданите на ЕС трябва да бъдат напълно защитени

“Омония” дава Петев на съд

Културата на маорите привлича туристи в Нова Зеландия Коренните жители са 15% от населението в островната страна

Вижте снимки от заседанието на Европейския съвет в Брюксел

Вучич: Не съм доволен, че западните сили са твърдо решени да запазят независимостта на Косово

Бунтовници напускат Източна Гута след месец тежки боеве

6 коли се удариха на Северната тангента в София

Кодзиас кацна на летището в Скопие

Водещият адвокат на Тръмп по „руското разследване“ подаде оставка

Подпалиха колата на полицейски шеф във Враца Съседният паркиран автомобил също бил на ченге

„Зебри“ убийци дебнат на пътя (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 март 2018

Няма престъпление от шефката на САС Административният ръководител Даниела Дончева не е упражнявала натиск при решаване на дело

Зелените не можаха да спрат строежа на граничната ограда с Турция

Пореден съдебен състав излиза с решение за нелегитимността на Белев начело на АПБ.

Свързаният с проислямистки НПО Тома Белев се провали в опита си да осигури коридор за безпроблемно нахлуване на бежанците в България
Мрежата от неправителствени организации на американския милиардер открито лобира за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа

Тома Белев призна във фейсбук провала си да спре изграждането на ограда по границата на България с Турция. На 11 август лесовъдът е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да пуска жалби до Европа и да започне наказателна процедура. Поводът бил, че оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак – където ужким нищо не трябвало да се пипа.

„Труд“ вече разкри, че абсурдната кампания на Белев срещу ключовия елемент за националната ни сигурност не е случайна. Управляваната от него НПО „Зелени Балкани“ е един от първите бенефициенти с грант от 150 хил. долара след навлизането на международния фонд на Джордж Сорос CEE Trust в България през 2004 г. Мрежата от неправителствени организации на американския милиардер открито лобира за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа. При изтичането на имейли на политическия щаб на Демократическата партия в САЩ излязоха и ясни доказателства, че същите НПО работят в полза на дори най-радикалните ислямистки течения и крила и срещу опитите на държавни институции, политици и експерти да спрат ислямизацията на собствените си страни. Присъствието на контролирани от Сорос неправителствени проекти в България традиционно е концентрирано върху екологичните сдружения (досега са налети над 1 милион лева за последните 10 години) и прогресивнолиберални медии, които оказват натиск върху българската държава в посока отваряне на границите и приемане на максимално много бежанци от Близкия изток.

Трябва да споменем, че горното не е изолиран казус в България. Зелените партии в цяла Европа са се превърнали в политически оръжия на либералните НПО на американския милиардер и пропагандират на най-високо държавно ниво тезите за ислямизация на Стария континент. Например наскоро един от най-видните депутати на германската Зелена партия заяви, че германците трябва да започнат да учат арабски, за да се разбират с бежанците. През август 2016 в Швеция се появиха обвинения, че местната Зелена партия е инфилтрирана от радикални ислямистки елементи – депутат мюсюлманин беше случайно заснет извън ефир да отправя поздрав, характерен за египетските „Мюсюлмански братя“, друг сравни Израел с нацистка Германия, а трети открито отказва да се ръкува с жени. Френските зелени отдавна работят за повече права на мюсюлманите и арабите във Франция, включително политики, даващи право дори на незаконните имигранти да гласуват на избори.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

  1. ФОТОГРАФИЯТА НА ТОЗИ КАПУТ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ И КОЙТО ГО СРЕЩНЕ И РАЗПОЗНАЕ, ДА ГО ЗАПЮВА В ШИБАНАТА МУЦУНА.

  2. Абе все си спомням като чуя зелени единствено за последваща промяна на мнението на покрепящите ги по даден въпрос.Едни други зелени поведоха народа на Свищов в началото на 90-те да спрат строежа на АЕЦ Белене.Преди няколко години пък имаше референдум и същото това население на Свищов гласува над 90% за строежа на АЕЦ Белене,но вече бе станало подир дъжд качулка.В Банско ли бе,в Разлог ли населението иска лифтове за туризъм,но зелените не дават,явно те командват държавата днес.

  3. Зелени, зелени и плод не дават. Няма ли най-после да узреят? Но така е когато виреят под сянката на Сорос.

  4. “На 11 август лесовъдът е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да пуска жалби до Европа и да започне наказателна процедура.” – Белев е човек, който се е отрекъл от родината си и го интересуват само парите, доказва го за пореден път, и не трябва да бъде толериран вече.

  5. Не можаха, защото, за щастие, има и умни хора в държавата. Цацаров няма да е зле да се поинтересува какво прави Белев и защо все се застъпва за чуждестранни интереси.

  6. Радвам се, че в крайна сметка Белев и неговите пионки не са успели да постигнат тази безумна цел и да спрат сторежа на гранична ограда с Турция. Ние сме длъжни да направим абсолютно всичко по силите си и да ограницичим на максимум възможността за преминаране на повече незаконни имигранти през страната ни.

  7. Единствената цел на самопровъзгласилите се в България за Зелени, е да прибират яко пари, от който им даде. Нямат нито морал, нито срам от това. Сега са отишли на хранилка при турците и работят активно за техните интереси България да бъде залята от бежанци. Такива народни и национални предатели като Зелените трябва да бъдат публично линчувани. За това ли Левски и Ботев са дали живота си, за да може едни мерзавци да разпродават родината ни.

  8. Зелените не можаха да спрат строежа на граничната ограда с Турция! – Ау, ами сега? Сигурно чичо Иво Прокопиев ще им спре паричките и Тома Белев ще трябва да го кара на стари спестявания!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.