На 18 януари 2019 да почерпят

Германия: Никой не може да спре „Северен поток-2“

Принц Филип катастрофира

Алиша Кийс ще е водещ на музикалните награди „Грами“

Гори хранилище на химическия завод „Агрополихим“ в Девня

Депото за отпадъци в Кърджали от днес има компостираща инсталация

Петричкият Ескобар от 20 г. е недосегаем Село Тополница – Меката на дрогата в България

„Хийтроу“ е най-натовареното летище в света

Британското правителство: Втори референдум за Брекзит ще отнеме година

Осем души загинаха при взрив на кола-бомба в колумбийската столица Боготa

Гръцкото правителство прави копия на Договора от Преспа, ще информира гражданите

Силният вятър предизвика щети в Сливен

Банди разкостват къщи, села и заводи Свалят керемиди, греди и тухли, не оставят камък върху камък, оплакват се хората

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 18 януари 2019

Документите за F-16 при президента От „Локхийд Мартин” смятат, че сделка може да има до 9 месеца

Зелените не можаха да спрат строежа на граничната ограда с Турция

Пореден съдебен състав излиза с решение за нелегитимността на Белев начело на АПБ.

Свързаният с проислямистки НПО Тома Белев се провали в опита си да осигури коридор за безпроблемно нахлуване на бежанците в България
Мрежата от неправителствени организации на американския милиардер открито лобира за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа

Тома Белев призна във фейсбук провала си да спре изграждането на ограда по границата на България с Турция. На 11 август лесовъдът е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да пуска жалби до Европа и да започне наказателна процедура. Поводът бил, че оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак – където ужким нищо не трябвало да се пипа.

„Труд“ вече разкри, че абсурдната кампания на Белев срещу ключовия елемент за националната ни сигурност не е случайна. Управляваната от него НПО „Зелени Балкани“ е един от първите бенефициенти с грант от 150 хил. долара след навлизането на международния фонд на Джордж Сорос CEE Trust в България през 2004 г. Мрежата от неправителствени организации на американския милиардер открито лобира за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа. При изтичането на имейли на политическия щаб на Демократическата партия в САЩ излязоха и ясни доказателства, че същите НПО работят в полза на дори най-радикалните ислямистки течения и крила и срещу опитите на държавни институции, политици и експерти да спрат ислямизацията на собствените си страни. Присъствието на контролирани от Сорос неправителствени проекти в България традиционно е концентрирано върху екологичните сдружения (досега са налети над 1 милион лева за последните 10 години) и прогресивнолиберални медии, които оказват натиск върху българската държава в посока отваряне на границите и приемане на максимално много бежанци от Близкия изток.

Трябва да споменем, че горното не е изолиран казус в България. Зелените партии в цяла Европа са се превърнали в политически оръжия на либералните НПО на американския милиардер и пропагандират на най-високо държавно ниво тезите за ислямизация на Стария континент. Например наскоро един от най-видните депутати на германската Зелена партия заяви, че германците трябва да започнат да учат арабски, за да се разбират с бежанците. През август 2016 в Швеция се появиха обвинения, че местната Зелена партия е инфилтрирана от радикални ислямистки елементи – депутат мюсюлманин беше случайно заснет извън ефир да отправя поздрав, характерен за египетските „Мюсюлмански братя“, друг сравни Израел с нацистка Германия, а трети открито отказва да се ръкува с жени. Френските зелени отдавна работят за повече права на мюсюлманите и арабите във Франция, включително политики, даващи право дори на незаконните имигранти да гласуват на избори.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

  1. ФОТОГРАФИЯТА НА ТОЗИ КАПУТ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ И КОЙТО ГО СРЕЩНЕ И РАЗПОЗНАЕ, ДА ГО ЗАПЮВА В ШИБАНАТА МУЦУНА.

  2. Абе все си спомням като чуя зелени единствено за последваща промяна на мнението на покрепящите ги по даден въпрос.Едни други зелени поведоха народа на Свищов в началото на 90-те да спрат строежа на АЕЦ Белене.Преди няколко години пък имаше референдум и същото това население на Свищов гласува над 90% за строежа на АЕЦ Белене,но вече бе станало подир дъжд качулка.В Банско ли бе,в Разлог ли населението иска лифтове за туризъм,но зелените не дават,явно те командват държавата днес.

  3. Зелени, зелени и плод не дават. Няма ли най-после да узреят? Но така е когато виреят под сянката на Сорос.

  4. „На 11 август лесовъдът е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да пуска жалби до Европа и да започне наказателна процедура.“ – Белев е човек, който се е отрекъл от родината си и го интересуват само парите, доказва го за пореден път, и не трябва да бъде толериран вече.

  5. Не можаха, защото, за щастие, има и умни хора в държавата. Цацаров няма да е зле да се поинтересува какво прави Белев и защо все се застъпва за чуждестранни интереси.

  6. Радвам се, че в крайна сметка Белев и неговите пионки не са успели да постигнат тази безумна цел и да спрат сторежа на гранична ограда с Турция. Ние сме длъжни да направим абсолютно всичко по силите си и да ограницичим на максимум възможността за преминаране на повече незаконни имигранти през страната ни.

  7. Единствената цел на самопровъзгласилите се в България за Зелени, е да прибират яко пари, от който им даде. Нямат нито морал, нито срам от това. Сега са отишли на хранилка при турците и работят активно за техните интереси България да бъде залята от бежанци. Такива народни и национални предатели като Зелените трябва да бъдат публично линчувани. За това ли Левски и Ботев са дали живота си, за да може едни мерзавци да разпродават родината ни.

  8. Зелените не можаха да спрат строежа на граничната ограда с Турция! – Ау, ами сега? Сигурно чичо Иво Прокопиев ще им спре паричките и Тома Белев ще трябва да го кара на стари спестявания!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.