„Зелено лято с NET1“ облагородява градската среда

Със специално събитие, което се проведе на 20 юли в градинката при бл. 540 в ж.к. „Люлин“, NET 1 отбеляза първата по рода си „Зелена вечер с NET 1”. Мястото на събитието беше избрано сред финалистите в конкурса „Homemade Green Sofia“, на който NET 1 беше партньор. Градинката в Люлин взе специалната награда заради старанието и грижите, които полагат хората там, за да поддържат красиви зелените площи в междублоковите пространства.

Богатата програма на първата зелена вечер на НЕТ 1, включваше игри с различни награди,  оформяне на трикольор от 150 цветя, засадени от децата в квартала, музика и професионална анимация, детско научно шоу с впечатляващи експерименти и демонстрации и прожекцията на филма „Преди потопа“ с Леонардо Ди Каприо, предоставен от партньорите от National Geographic Bulgaria.

Управителят на NET 1, Петър Ризов поздрави живущите в блока и призова все повече хора да озеленяват и развиват междублоковите градски пространства, като с това станат част от общите усилия за подобряване на градската среда и качеството на живот в столицата.

В рамките на събитието бе представена новата услуга на оператора – NET 1 Pocket TV, като участниците в него получиха безплатен едномесечен абонамент за приложението. Така те ще могат да гледат телевизия през мобилните си устройства навсякъде и по всяко време. NET 1 предостави и  още една награда за живущите – безплатен Wi-Fi в градинката.

Партньори на вечерта бяха Каменица, която предостави разхлаждащи напитки за участниците и National Geographic Bulgaria, а за доброто настроение на децата се погрижи Явор от ДНК - Детски научен клас.

„Зеленото лято с NET 1” продължава, като повече информация ще има съвсем скоро.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл