„Зенит“ представи Соколов с шоу

Руският „Зенит“ (Казан) избра по забавен начин да представи на феновете си състава за новия сезон. Волейболистите влязоха в необичайни роли за тях. Едни приготвяха бургери в залата на клуба, други пуканки, трети – клубни атрибути, а четвърти – билети. Алексей Кононов пък рисуваше по лицата на запалянковците, а треньорът Алексей Вербов влезе в ролята на екскурзовод в клубния музей. Новите попълнения Цветан Соколов и Ървин Нгапет бяха натоварени с тежката задача да се снимат с всички желаещи фенове. Двамата дори бяха помолени да повторят имената си на татарски език. На българина то звучеше така: Мин Чечек Лащин, а на френския национал - Мин Сине Яратам.

„Най-много ми хареса, че бяхме толкова близки с феновете – написа Соколов във фейсбук. - Не очаквах, че нашето общуване ще е толкова топло.“

„Зенит“ почива в първи мач от руската Суперлига, а в сряда ще играе с „Енисей“ (Красноярск), в чийто състав е и Тодор Скримов. Тимът на Скримов започна с драматична загуба с 2:3 от „Локомотив“ (Новосибирск), воден от Пламен Константинов. Българският национал заби 15 т., а “Енисей” е 6-и в класирането.

Коментари

Задължително поле