Зинедин Зидан се завръща на терена

Френската легенда Зинедин Зидан се завръща на терена. Той ще бъде най-лъскавата икона в новата версия на футболния симулатор "FIFA 20". Настоящият треньор на "Реал" (Мадрид) ще е и една от кориците на играта, която излиза в края на септември.

Геймърите ще могат да играят със Зидан в най-популярния режим на симулатора "Ultimate Team". Става въпрос за единственото място, където могат да създадат отбора на мечтите си. В един тим съотборници могат да бъдат Кристиано Роналдо, Лионел Меси и... Христо Стоичков. Разбира се, това е възможно, ако геймърът разполага с достатъчно спечелени от мачовете пари, за да си ги купи. В този режим всеки създава своя отбор, избира неговото име, стадион, екипи и дори топката, с която да се играят срещите. На "Ultimate Team" геймърите играят срещу хиляди отбори, които се управляват от други хора по цял свят.

Най-скъпи и трудни за активиране са именно иконите като Зидан. За втора поредна година сред легендите е и Стоичков. И докато Камата ще участва отново във футболния симулатор, то новите имена, освен Зидан, са Андреа Пирло, Дидие Дрогба, Роналд Куман, Иън Райт, Карлос Алберто, Кака, Гари Кейхил, Майкъл Есиен, Гаринча, Кафу, Хуго Санчес, Джон Барнс и Кени Даглиш.

"В режим "Ultimate Team" ще има доста промени - пише британският вестник "Индипендънт". - Една от тях е опция за постигане на бърз напредък през сезона, по-добри начини за персонализиране на футболните екипи и изцяло нови функции за игра срещу и с приятели. Промяна ще има и в начина, по който хората купуват играчи".

Най-важната новост пък е функция, наречена сезонни цели. Това позволява на геймърите да напредват в течение на цял сезон, която ще се изпълнява за няколко месеца в играта, а не както до сега, само в ежедневни или в седмични мисии.

Коментари

Задължително поле