Вучич обучава съпартийците си как да мразят опозицията

Драгомир Стойнев, БСП: Цацаров е силна кандидатура за шеф на КПКОНПИ

Кметът на Перник: Ефектът от водния режим засега не е такъв, какъвто всички желаем

Спорт по телевизията днес, четвъртък, 21 ноември 2019

Защо отрязали 100-годишно дърво в Македония?

Почистват от дървета 10 км пътища в Шуменско

Болници си прехвърлят 3-годишно дете с апендицит – спасили го в „Пирогов“

Black Friday за напреднали Как най-добре да се възползваме от кампанията?

Изписват натровените деца от болницата в Ямбол

Петима загинали при експлозия в цех за фойерверки в Италия

Унгария с вето срещу резолюция на ЕС за годишни доклади за върховенството на закона

Джейн Сиймор – секси и на 68

Доналд Тръмп: Не съм искал нищо от Украйна

Папа Франциск отправи призив за опазване на жените и децата

Турция е задържала адвоката на германското посолство за шпионаж

Златната обувка Христо Стоичков: Вярвам в почтеността на Фандъкова

“През следващата година сме поели ангажимент да подкрепим сектора на здравеопазването”, обясни кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова по време на среща с КТ “Подкрепа”.

До края на 2020 г. в града няма да има училище без физкултурен салон, зарече се досегашният кмет на София

КТ “Подкрепа” й пожела нов мандат

Футболната легенда и носител на “Златна обувка” Христо Стоичков подкрепи за кмет на София кандидата на ГЕРБ и СДС Йорданка Фандъкова. “Вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова”, каза Стоичков. Тя от своя страна съобщи, че планира изграждане на нови спортни зали в кварталите, в партньорство със спортните федерации и изявени спортисти. Подготвя се и терен за изграждане на нов национален стадион, който да отговаря на най-високите стандарти. До края на 2020 г. в София няма да има училище без физкултурен салон, продължаваме изграждането и на фитнеси на открито, заяви Фандъкова.

Условията на труд в здравеопазването, градския транспорт и социалните услуги в столицата ще се подобрят. Тези свои планове изрази кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ и СДС, по-късно по време на среща с КТ “Подкрепа”. “Заедно постигнахме важни резултати в различни сфери. През следващата година сме поели ангажимент да подкрепим сектора на здравеопазването, в който има недостиг на специалисти. Ясна е и програмата за увеличаване на доходите на работещите в транспорта”, посочи Фандъкова. По думите є заедно с държавата трябва да се подобрят условията на труд за социалните работници. “Диалогът със Столичната община през последните години е един от най-добрите”, каза Димитър Манолов, президент на Конфедерацията на труда “Подкрепа”. “Заедно взехме важни решения, водихме преговори и имаме диалог в тежки сфери като транспорта, здравеопазването, образованието”, посочи още Манолов и изрази подкрепата на синдиката към Фандъкова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.