Знаменити мъже мечтаят за секс с Иги Азалия

Рапърката показа съобщения с неприлични предложение

Австралийската звезда Иги Азалия, сега базирана в Америка, е известна с вълнуващата си фигура и провокативно поведение. 30-годишната рапърка потвърди последното онзи ден, когато публикува видео в TikTok, в което извади на показ сексуални съобщения, изпратени директно до нея в Instagram. Впечатляващо е, но това не е най-пикантният факт в тази история.

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga

Най-удивителното е, че нездрав интерес към звездата проявяват не само непознати личности, но и световноизвестни мъже с проверени акаунти (синя отметка, здравей) и милиони абонати. Иги можеше да отиде докрай и да разсекрети потенциалните си мераклии, но деликатно прикри популярните имена и екранните снимки.

Едва ли ще разберем кой и онзи щедър рицар, предложил на знойната рапърка 15 хиляди долара, просто за да си “поговорят” и кой се е заканил да стане най-добрия втори баща на малкия ѝ син Оникс - разбира се, след като преди това се ожени за провокативната дива. И това са най-невинните молби и предложения. Тук дори няма да споменаваме някои от тях, а Иги чете такива опуси повече от месец.

В момента Aзалия е официално сингъл. През 2018 г. тя започна да се среща с рапъра Playboy Carti / Плейбой Карти, но никога не спомена за този си роман в социалните мрежи. Миналото лято Иги Азалия лично потвърди в Instagram, че е станала майка на син, обяснявайки, че е изчаквала “точния момент”, за да сподели радостната новина. Изпълнителката не разкри кой е бащата на детето ѝ.

Разбира се, никой не би предположил, че Иги ще остане без вниманието на мъжете, което се потвърждава и от историята є за съобщенията, които получава в социалните мрежи от господа с висок статус.

В новото си парче “Sip It”, Иги отново е екстравагантна - облечена в многоцветно боди и прашки, тя чете текста по следния начин: “Рапърите в телефона ми, в личния ми акаунт, няма да ме оставят на мира.”
Азалия знае как да отстоява себе си и е в състояние да обърне всяка ситуация в своя полза. Сред почитателите є сигурно има и смелчаци, готови директно да почукат на вратата ѝ.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица