Зодиите и рогата

Овен

Камион с амониева селитра

Овенът е животно рогато. Ревниво, себично и обсебващо. Но окачите ли му и втори чифт рога, съвсем пощръклява. В такива мигове мислете за него като за камион с амониева селитра. Най-малката искра може да го възпламени, а гръмне ли, гори дълго и страховито. Тоест, ако разбере, че кръшкате, ще има гигантски скандал с насилие и изхвърляне на телевизор или друг любим предмет през балкона. Този пристъп ще бъде последван от кални номера и насъскване срещу вас на приятелите, шефа, родителите, децата, на кучетата и котетата. Животът ви ще стане ад!

Телец

Ядрен взрив с

ударна вълна

Ако са надушили, че им изневерявате, тежко ви! Първо ще предприемат подмолна и масирана детективска кампания. Когато установят грозната истина с всичките й подробности, ще последва ядрен взрив с вторична ударна вълна! Телецът ще вика, ще заплашва и може да ви нарани физически. Ще изпочупи любимите ви вещи, ще изтупа до стотинка кредитната ви карта. Но това не е достатъчно! Дори да се престори, че ви е простил, бъдете нащрек! Телецът е най-злопаметният знак. Отмъщението ще последва. Кога? Не е ясно. Именно в това е най-страшното.

Близнаци

Лейди Макбет

зомби

Те самите са склонни към изневери, което ги кара да подозират и вас. Ако сатанинското ви дело е факт, а не фикция, станете по-ниски от тревата. Разривът протича в две фази - шумна и тиха. По време на шумната не се оправдавайте. Признайте си вината и може да ви дадат втори шанс. Тихата фаза означава, че Близнакът или обмисля дали има смисъл да ви прости, или планира какъв страшен удар да ви нанесе. Обиденият Близнак е кръстоска от зомби и лейди Макбет - коварно, манипулативно и свирепо същество, което копнее да впие зъби в жива плът.

Рак

До гроб ще

ви натяква

Влюбеният Рак тъне в наивно неведение. Обикновено той е последният, който научава за изневярата. Но когато прогледне, тежко ви. Не чакайте крясъци, скандали. Ще поговорят с вас сериозно и напоително. Ще изслушат как лъжете и мажете. Ще реагират относително спокойно и разумно. Но прегрешението ви няма да бъде простено. Като в романа на Достоевски, щом има престъпление, ще има и наказание. Ще получите седмици и месеци на отровни погледи и цупене. До гроб ще ви натякват за изневярата. За нея ще научат близки и роднини, приятели и случайни познати.

Лъв

Крие ги

в долапа

Всичко във вашата връзка, дори и новият му чифт рога, се върти около егото на Лъва. Той трябва да е номер едно - слънцето, около което се върти вашата вселена. Мисълта, че дори за миг сте предпочели друга звезда, е унизителна. Така че, за разлика от други, Лъвът ще мълчи за позорната случка, като партизанин на разпит. Дори след като нещата се размиришат, ще се запази самообладание и ще скрие рогата си в долапа. Но това е само първия път. При второ прегрешение направо си събирайте багажа. Лъвът си има достойнство и знае как да отмъщава, ако трябва.

Дева

Бенгалски тигър

в атака

Девите са безумно ревниви същества. Бъдете сигурни, че ви следят, проверяват ви телефона, имейла, с кого се срещате и къде зачезвате, когато твърдите, че сте на фитнес. Не се опитвайте да лъжете Дева. При доказана ваша изневяра ще разберете каква перфектна фасада е било това нейно разумно, кротко и разсъдително поведение. Девата не е девица в беда, тя е бенгалски тигър в атака! Ще ви подложи на кръстосан разпит, ще иска да научи как кога и къде сте правили секс и дали ви е харесало. Съвет - доброволно си кажете, да не стане по-страшно.

Везни

Станалото -

станало

Везните са доста ревниви, но пазят тревогите си в тайна. Ако им признаете, че сте кръшнали, няма да има скандали, замеряне с пепелници или мръсни номера. “Станалото - станало”, ще си кажат те, след като първоначалният шок премине. Някои представители на този знак дори ще се замислят дали вината за случилото се не е донякъде тяхна. Може да се очаква и да променят поведението си към по-добро, ако са преценили, че с нещо са провокирали партньора. Една истинска Везна не би се развела заради една изневяра. Най-много да ви спретне някое фино отмъщенийце.

Скорпион

Отровата ще ви покоси бавно

Тоз, който направи от Скорпиона рогоносец, той не оживява. Измаменият любовник няма да ви покоси със светкавица като Зевс Гръмовержец. Отровата на отмъщението му ще ви покоси бавно. В по-добрия случай ще ви нападне вербално и ще ви разпердушини като побесняло куче - пухена възглавница. В по-лошия ще изслуша обясненията и извиненията ви с блага усмивка. Стане ли така, бягайте! Скорпионът няма да пожали време, пари, усилия да ви отмъсти. Няма да се посвени да потърси сметка на любовницата или на общите ви приятели, които са крили изневярата.

Стрелец

Грабва си

шапката

Защо си мислите, че Стрелецът е весел, невинен и безсърдечен като един пораснал Питър Пан? Е, може би е, но не и в случаите, когато носи царствена корона от добре разклонени рога. Не очаквайте сълзи и вайкане, но може да ви залее с обиди и ругатни. Набере ли скорост, Стрелецът се самонавива и е в състояние да продължи с часове, като речите на покойния Фидел Кастро. Но най-вероятната му реакция ще е без думи да си грабне шапката и да си тръгне. Просто ей така - от отвращение. Не е невъзможно да ви бъде простено, но трябва да докажете, че сте достойни.

Козирог

„Прошка“ не му е

в речника

По-лесно ще убедите коза да проговори с човешки глас и да разкрие чувствата си, отколкото Козирог. Така че не очаквайте словоизлияния. По-скоро разчитайте на справедлив процес, в който Козирогът е обвинител и съдия. Ще ви изслуша търпеливо, ще поклати мъдро рога и ще отсъди. Възможно е дори да даде вид, че ви е простил, но не се лъжете! Няма такова нещо. Думата “прошка” му е известна - от книгите и речниците. Козирогът просто се прави на “дръж ми шапката”, защото все още има някаква полза от вас. Отмъщението ви е в кърпа вързано.

Водолей

Разчитайте

на втори шанс

Те са онази тиха вода, която се оказва най-дълбока. Една погрешна стъпка, и се брой за удавен. Дори и да можеш да плуваш, сто на сто на дъното се крие някой крокодил, готов да те завлече. Добре че Водолеите не са от най-ревнивите в зодиака. Все пак при случай на изневяра ще си получите полагаемия се бесен скандал, но той бързо ще отшуми. Ако покажете искрено разкаяние плюс готовност да се поправите, може да разчитате, че ще ви бъде даден повторен шанс. Освен ако не сте прекрачили всички граници. Тогава се сетете за тихата вода...

Риби

Акула е,

ще ви глътне

Да сложиш на Рибата рога е трудно - те се изплъзват и падат. Все пак за краткото време, в което се чувстват рогати, те са по-страшни и от дявола. Ядосаната Риба е акула. Ще ви разкъса с уста и ще ви глътне на една хапка. Очаквайте злостни обиди, които жилят като миниатюрни смъртоносни медузи. Но дори наранени и изпаднали в гневен пристъп, Рибите са в състояние най-внезапно да спрат да крещят и да започнат да ви успокояват, стъписани от виновното ви изражение. Това е най-малко ревнивият знак в зодиака, който винаги е готов да разбере и да прости.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп