Зодиите: Кое число ви носи щастие?

Овен

Три за щастие

Изразът “три за щастие” е напълно верен в случая с Овена. Тройката е числото на планетата Марс, под чието влияние са знаците Овен и Скорпион. Рогатият (алюзията с Дявола е случайна) трябва да е наясно, че може да разчита на числото три винаги, когато му предстои важно събитие - изпит, състезание, търг. Това означава, че е благоприятно за него, ако важното събитие се пада на датите 3-ти, 12-и, 30-и и т.н. Три малки оникса в джоба или бижу във формата на триъгълник ще увеличат шансовете му за успех.

Телец

Шестица за късмет в любовта

Всеки иска щастие в любовта. На повечето хора не им е писано да го имат. Но Телците са тези, които могат да се облагодетелстват от цифрите. Родени са под благотворното влияние на Венера, затова 6 е щастливото им число. А въздействието му е изключително силно в сферата на сърдечните дела. Ако сте Телец и търсите сродната душа, може и да я намерите на 6-о число, на адрес с цифрата 6, в шестия час и т. н. Шестицата е символ на надеждността, идеалното число, което се дели както на четното 2, така и на нечетното 3.

Близнаци

Запомнете: 4 май 2017 г!

За родените под мощното въздействие на Меркурий щастливото число е 4. То е символ стабилност, но и на духовно издигане и съграждане. Близнаци, запомнете датата 4 май! През 2017 г. тя се пада в четвъртък. Това е денят, в който можете да разчитате на голям успех във всичките си дела. Фаталната дата също 13-и е благоприятна за вас. Особено щастлив ще е тази година 13 април, защото се пада в четвъртък, а и е в четвъртият месец. Бижу с четириъгълна форма ще ви осигури закрила дори в нумерологично неблагоприятни дни.

Рак

Чифтът е в тяхна полза

Раците са всеизвестни с това, че много държат на двойката, особено в любовта. Едно дете не им е достатъчно - мечтаят за две. Дините, които се опитват да мъкнат под една мишница, също са двенки - ей така, за щастие. Разбира се, Раците са напълно прави да държат на бинарността в живота си - 2 е цифрата, която им носи късмет, любовно щастие и финансова стабилност. Както Лъвът трябва да избягва 2, така и Ракът трябва да се пази, ако забележи единица - дали ще е номерът на улица, дата или пък ако се озове първи пред лекарския кабинет.

Лъв

Ясно кой е номер едно

Не се чудете защо влизат първи в трамвая, защо застават най-отпред на груповата снимка, или защо са в състояние да изблъскат еднокрак и едноок пътник на гейта на летището, само и само те да минат първи. Номер едно не е само израз за Лъва - 1 е щастливото им число, знакът на Слънцето. По принцип единицата е символ на позитивното начало. Наличието на тази цифра - дали ще е в дата, адрес или телефонен номер, е знак, че това, с което се е заел, ще го бъде. В същото време двойката вещае на Лъва пречки и неуспехи.

Дева

Щастлива дата 13-и

Квадратът е фигура, която за някои може да мине за скучна. На вас, Девите, ви е ясно, че е символ на надеждност, универсална устойчивост и стабилност. Числото 4 е ваш пристан и извор на спокойствие. Но най-благоприятно е въздействието му за тези от вас, които работят в областта на комуникациите. Ако сте журналист, писател, предприемач или преводач, вече сте насочили живота си в правилната посока. Купете си пръстен с квадратна форма или друго четириъгълно бижу и го носете непрестанно. Щастливи дати са ви 4-ти и 13-и.

Везни

6 плюс 4 е равно на ВНЛ

За вас, Везните, най-хармоничното число - шестицата, носи късмет и удовлетворение, особено когато се занимавате с нещо, което обичате, например когато готвите, ядете, пийвате или се любите. Така например ястията на трапезата ви за Никулден (забележете 6.12!) трябва да са шест. Гостите на масата - пак толкова или пък броят им да се дели на 6. Ако търсите благоприятно въздействие върху любовта и семейството, трябва да го комбинирате с 4. Съчетана с деветка, шестицата подпомага творчеството и професионалните успехи.

Скорпион

Триъгълникът ви закриля

Драги Скорпиони, ненапразно окултното ви влече. Числото 3 има важно място в почти религии и духовни учения. Самият ви зодиакален знак има три символа - орел, змия и скорпион. Като скорпионът означава безскрупулната разрушителност на вашия характер, змията говори за измамната ви същност, а орелът - за божествената ви природа, която може да се разкрие само чрез силата на любовта. Цифрата 3 означава устойчивост и се символизира с триъгълник, представящ миналото, настоящето и бъдещето.

Стрелец

Смело с петолъчка на чело

Единствено Стрелците имат късмет с числото 5, особено ако работата им е свързана с постоянни комуникации с различни хора. За всички останали знаци вибрациите на петицата, както и въздействието на Юпитер, влияят отрицателно. Феноменалният късмет на Стрелците се увеличава до удивителни размери, ако в живота му се случи да участва под каквато и да е форма поне една петица. Перфектното закрилящо бижу за един Стрелец е петолъчката. Числото 5 символизира промяната, движението, тясната връзка с природата и пътуванията.

Козирог

Седем ви отваря третото око

Седмицата е щастливо число за всички, но най-много късмет носи на Козирозите. Принципно Сатурн е планетата на препятствията и спънките. Поради неговото влияние представителите на този зодиакален знак могат да се справят с всякакви трудности, без да им мигне окото. Но числото 7 отваря третото им око и им помага да чуят по-добре гласа на интуицията си. Ако носите гривна от 7 планински кристала, ще имате винаги попътен вятър в платната. Не забравяйте, че седмицата по принцип е окултно число и вибрациите му са много специални.

Водолей

8 - безкрайност от възможности

Водолеите обичат вълшебствата и двойствените значения. За тях е единственото напълно огледално число - осмицата, която, ако я обърнем, е и символът за безкрайност. Това число им помага да акумулират енергия, за да осъществят своите дръзки, често неразбрани от околните планове. Хората, родени под този знак, са талантливи, оригинални, както биха отбелязали някои. Осмицата носи на Водолеите късмет във всичко, но най-вече по отношение на креативността. Бижута с форма на спирала са подходящи за всички Водолеи.

Риби

9 плюс 1 ви носят пари

Нептун властва над съдбите на родените под знака Риби. Деветката е символ на завършеност, край на цикъла, зрялост. Рибите трябва да избягват острите предмети. Бижута с остри форми не са подходящи за тях. Талисман може да им бъде украшение, което има кръгла форма. Във финансовите дела Рибите могат да комбинират щастливото си число 9 с 1. Съчетана с двойка, деветката ще помогне за изостряне на интуицията, особено когато Рибите трябва да вземат важно решение; 9 и 6 трябва да се съчетаят, ако търсят щастие в любовта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп