Зодиите се борят с извънземни

Овен
Опечи го с горелка! 

Макар да има съмнения, че Овните са космически нашественици, дошли от суровата Червена планета, това е крайно невероятно. Дори и да са извънземни, те не идват нито от Марс, нито от Венера, а от една малка гореща планета около звездата Бетелгиус, втората най-ярка в съзвездието Орион. Според “Пътеводител на галактическия стопаджия” на Бетелгиус не познават сарказма - нещо, което важи за всички Овни - поне за всички, които наистина идват оттам. Но това че са извънземни не значи че ще посрещнат ДРУГИТЕ пришълци с хляб и сол. Не, Овенът ще грабне бензиновата горелка и тежко им.

Телец
Отрови го с храна

Телецът няма да загуби самообладание, ако извънземно кацне на терасата му. Може да си помисли, че е прекалил с гъбите или че пред очите му е рядко грозно джудже-парашутист, което вятърът е довял погрешка. Воден от доброто си възпитание ще покани вътре гостенина и ще го почерпи с каквото Бог дал - може би руска салата отпреди две седмици, но пък той не е от тази планета и не знае какъв е оригиналният вкус на ястието. Гостът ще хапне, ще се покрие с мораво-зелени плюски и ще избухне, оплесквайки стената зад гърба си. След като почисти, Телецът ще преобрази НЛО-то в оригинална саксия.

Близнаци
Убий го с приказки

За Близнаците няма значение какво им казва главното извънземно. Важното е че разговаря членоразделно, а не с телепатия или по друг, още по-извратен начин. Щом приказва, значи ще могат да общуват. Очевидно е че пришълците не са от родината на всички Близнаци - Меркурий. Но все някак ще успеят да се разберат, като извънземно с извънземно. Всъщност това е част от един коварен протокол за справяне с неизвестен враг - Близнакът започва да приказва, докато главата на другия пришълец не се подуе, не започне да тупти и накрая не се пръсне на милион обагрени със зелена кръв парченца.

Рак
Нагушкай го до смърт

Колкото и да се прави на землянин, Ракът очевидно не е от тук. Родените под този знак са едни от най-отнесените индивиди на планетата. И когато за секунда излязат от нормалното си всекидневно състояние на дълбока медитация, те пак не са на тоя свят. Дори и да срещнат извънземно, най-вероятно е изобщо да не разберат че е такова. Майчинското в Раците би се задействало даже ако срещу им стои отблъскващ и въоръжен до зъби рептил в скафандър. Те лесно ще го неутрализират, като го прегърнат и залепнат за него, както правят обикновено, докато врагът не издъхне, задушен от любовта им.

Лъв
Стани техен водач

Извънземните са добре дошли на планетата на Лъва, който приема всяка група непознати, независимо откъде са долетели, за потенциални свои фенове. Родените под този знак са водачи без войска. Видът на военно формирование от малки зелени човечета активира у Лъва лидерския инстинкт. Иначе Лъв е едно от най-ранните разпознати съзвездия, документирано надлъж и шир в Месопотамия. Персите го наричали Сер, а турците - Артан. Те познавали добре това съзвездие, тъй като преди 8 хилядолетия оттам пристигнала цяла армия суетни, прекрасни, егоцентрични богове, която се заселила на Земята.

Дева
Обмени опит в образованието

В посещението на инопланетяни Девата вижда безценна възможност да разшири познанията си и да обмени опит - например какво държавно устройство имат и какви проблеми срещат там с образованието на младите. Родените под този Земен знак бездруго се чувстват малко не от този свят. Причината е, че те всъщност не са от този свят. Те са извънземни, които далеч превъзхождат Земните жители. Пристигнали са от Венера и са се заселили тук с една-единствена цел: да дразнят местното население, докато то доброволно не се изсели на друга, по-малко гостоприемна планета, и освободи терена за Девите.

Везни
Превърти, за да светиш

Извънземните и Везните не предат заедно. Първо на първо, зелените човечета никак не харесват хората, родени под този слънчев знак. Те не могат да си обяснят как един човек може да си промени мнението 6 пъти за една минута и накрая да направи нещо съвсем различно. Везните пък не си падат по извънземните, защото ги намират за грозни и лишени от обноски. Всъщност обикновената им реакция при среща с инопланетяни е да превъртят от ужас и след това да забравят всичко за инцидента. Всяка Везна се е сблъсквала многократно с представители на чужди цивилизации, просто не помни това.

Скорпион
Беж, краченца, да бягаме

“Беж, краченца, да бягаме” е неговата техника за преговори при нашествие от космоса. Скорпионът няма да се бие с извънземните, ако успее да се скрие под някой камък. Но не бива да сте разочаровани от това, че е готов за отстъпление. Той просто не е глупак. Родените под този знак са храбри като лъвове само когато имат шанс да надделеят. Не си падат по безсмислените конфронтации. На тях им дайте вампири, таласъми и вещици. Ще видите тогава как ще се разправят за нула време със злите сили. Родените под този знак разполагат с оръжие, по-страшно от Светената вода, кръста и тамяна - с отровното си жило.

Стрелец
Промъкни се тайно на кораба

Стрелецът е приключенец. Види ли летяща чиния, усеща се неудържимо привлечен да приближи, ако може дори да се промъкне на нея. Откъде идва това нездраво любопитство? Нарича се родова памет. Защото нито един от хората, родени под Огнения знак на Стрелеца, не е с чисто земен произход. Не сте ли забелязали че не са нормални? Ами да, така е, защото идват от Юпитер. Това си личи по размаха, с който правят всичко, и по това че винаги успяват да видят “голямата картина”. Стрелците притежават тайно познание, което при тях се проявява на чисто интуитивно ниво.

Козирог
Отмъкни им НЛО-то

Под кротката си фасада Козирогът е силно агресивен знак. Но тъй като е прекалено възпитан и не обича изстъпленията, той винаги държи под контрол тази своя тъмна страна. При среща с пришълци от космоса той най-вероятно ще се скатае, за да не попада в ситуация, в която ще се наложи да освободи вътрешния си демон. Изпусне ли го, не се знае какъв ще е резултатът, но обикновено при двубой с извънземно букмейкърите залагат 80 към двайсет за Козирога. Вместо да влиза в конфликт, разумният Козирог би предпочел да им отвлече космическия кораб, пък после да им гледа сеира как го търсят.

Водолей
Ура, наш'те дойдоха!

Водолеят е от земен произход толкова, колкото и Тунгуският метеорит. Неговата ръководеща планета Уран вероятно е и посоката, от която е пристигнал на Земята, за да властва над низшите форми и да се опита да им вдъхне искрица разум в тъпите кратуни. От влиянието на тази планета идва неприятната му склонност да гледа на всички и всичко благосклонно, дистанцирано и отвисоко. Водолеят рядко изпитва чувство за принадлежност към Земята и човешкия род, така че кацането на НЛО му вдъхва надежда, че на планетата най-сетне е пристигнал някой, с когото би могъл да си каже две умни приказки.

Риби
Земя вика кораба-майка

Според някои познавачи на Рибешката душевност, този знак не се бои от извънземни. Напротив, очаква ги. И при среща с тях ще постъпи, както малчуганът, който посреща руските войници в стихотворението на Иван Вазов: “И детето дава крушки на солдатите без страх и крещи на тях: здравствуйте, братушки!” Според други, родените под този Воден знак всъщност са извънземни, които са закъсали на Земята и, като И Ти от филма на Спилбърг, мечтаят да се приберат на родната си планета. Оттам идва и унесеният им вид - сякаш се вслушват в неуловими за нас, останалите, звуци. Те чакат кораба-майка.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп