Менда Стоянова: Държавата ще поема и осигуровките на работника при мярката 60/40

С близо 90% скочи заплатата за медицински сестри в някои американски болници

82-ма българи чакат да бъдат превозени от Италия Един от нашенците дал положителна проба за COVID-19 на блокиран круизен кораб

Туркиня на 86 години е успяла да пребори коронавируса

Италиански професор: Коронавирусът поразява всички органи в последния си стадий Жените са по-малко податливи на заразата, твърди експертът

Песков: Русия подкрепя конструктивен диалог за петрола

Германия отчете трети пореден спад на новозаразените с коронавирус за ден

Алергични и автоимунни болести се овладяват със здравословно хранене

Пристанище „Варна“ е затворено заради силен вятър

Полицията в Бургас: Актове за 11 души, играли карти в едно помещение Общината осигурява тестване на спешните медици

Папа Франциск отслужи онлайн литургия по повод Палмова неделя

Агенция по заетостта е обслужила по електронен път 1890 безработни от началото на извънредното положение

160 пожара с един загинал са станали за месец в Търновско На 230 сигнала за оказване на техническа помощ са се отзовали огнеборците

Каракачанов към Нинова: Всеки некадърен политик се познава по това, че първо посяга на армията

Росен Желязков: Товарният транспорт работи на максимум, пътническият е замръзнал

Зрелостници благодариха на учителите си за усилията в трудното време „Ние ще бъдем отговорни както към себе си, така и към Вас!“, казват в писмо възпитаниците на ПГСАГ във Велико Търново

Евгения Илиева, директор на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“ във Велико Търново, публикува трогателен пост в социалните мрежи. Той е провокиран от писмо, изпратено до учителите в гимназията от зрелостниците на школото.

„Уважаеми колеги, искам да Ви кажа, че всички усилия, които полагаме за нашите ученици и ще продължим да полагаме, си заслужават, когато на служебната поща на нашата гимназия се получават такива думи на благодарност“, заявява Илива.

Тя е публикувала посланието на възпитаниците на училището:

„Уважаеми учители, скъпо ръководство на гимназията ни,

Ние, учениците от 12 ид клас, искаме да изкажем нашите най-сърдечни благодарности към Вас! Всички знаем колко важна е тази учебна година за нас, зрелостниците, и това, че Вие полагате огромно старание, за да я завършим успешно, ни кара да се чувстваме щастливи, че завършваме точно тази гимназия.

Въпреки пандемията на Коронавирус в България и налагането на карантина, ние ще бъдем отговорни както към себе си, така и към Вас! Чрез дистанционното обучение и Ваша помощ ще се справим и ще завършим успешно – нека не звучи като обещание, но това е най-малкото, което може да направим, за да Ви благодарим и да Ви накараме да се чувствате удовлетворени от своя денонощен труд!!

Благодарим Ви, че отделяте толкова внимание и време, за да ни осигурите нужните знания и да ни помогнете, сега, когато и Вашите семейства се нуждаят от Вас, Вие ни давате с търпение това, което човек може да получи само в своето семейство!!!

Оценяваме Вашите усилия!

Благодарим Ви от сърце!!!

С най-искрени чувства и пожелание за ЗДРАВЕ за всички Ви!

Учениците от 12 д клас“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.