Зъботехник от Пловдив блудствал с 4 деца

Прокуратурата поиска постоянен арест за Колев.

Сигнали срещу арестувания имало и преди година

Георги Колев снимал извращенията с телефона си

Педофилът имал жена и деца

Пловдивски зъботехник, блудствал с 4 деца на възраст от 9 до 16 г., е бил задържан от полицията. Във вторник 45-годишна жена подала сигнал, че съседът й Георги Колев е подмамил 9-годишната й дъщеря в лабораторията си и там се е гаврил с детето. По време на разследването станало ясно, че още две момичета и едно момче от квартала са жертви на Колев и вече са дали показания.

Зъботехникът е снимал с телефона си перверзиите, част от тези записите са били намерени при обиска. През миналата година също е имало сигнали срещу зъботехника от родители на малолетни момичета, но тогава не са били открити доказателства.

Колев се сприятелявал с децата, купувал им сладкиши, а след това ги водел в кабинета си, за да им покажел как се правят отливки на зъби. След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват сексуалните му нужди.

Зъботехникът е женен, има и две деца, но семейството му не е знаело, че е педофил. Колев е направил самопризнания. Срещу него е повдигнато обвинение за блудство с две и повече малолетни, той може да отиде в затвора до 15 г. Прокуратурата поиска постоянен арест за Колев. До редакционното приключване на броя съдебното заседание не беше приключило.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право