Ивайло Караньотов проговори за Аня Пенчева

Актрисата Аня Пенчева е голямата любов на Ивайло Караньотов. Съфермерът на бившия атлет – футболният мениджър Митко, се поинтересува как двамата са се запознали и как е пламнала любовта помежду им.

Ивайло разказа в риалитито „Фермата“, че за първи път видял Пенчева на живо, докато самият той работел в Народния театър. Тогава тя се изявявала в обичайното си поприще на актриса, а той бил назначен на длъжността началник каскади. Определяна като един от секссимволите на българското кино и театър, Аня буквално оставила без дъх настоящия си съпруг. Самият той обяснява този момент като нереален и нещо, което никога преди това не бил изпитвал. По всичко личи, че Караньотов също успял да я впечатли, тъй като двамата са заедно вече много години, имат син Ангел, който е израснал заедно с децата им от предишни бракове Петя и Карина.

Дали обаче Аня и до днес оставя без дъх мъжа си, не е напълно сигурно. Той с лека въздишка се съгласи с коментара на Митко, че на младини Пенчева е била много красива жена, но и че „времето си е за всички“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл