Ивайло Караньотов разплака шефката на „Фермата“

Една от задачите, които стопанинът на „Фермата“ Ники постави през новата седмица в риалитито, успя не само да скара Ивайло Караньотов и фермера на седмицата Милена, но и да докара леосвъдката до рев.

Изработката на курник, в който да бъдат настанени новите обитатели на стопанството – кокошки и квачка с малки пиленца, предизвика сериозно напрежение между Ивайло и Милена, тъй като съпругът на Аня Пенчева дълго време не успя да разбере какво точно иска от него новата му шефка. Нейната логика за изграждането на курника явно не отговаряше на неговите познания и това доведе до разправии на висок тон. „На Ивайло му е комплекс да има жена-началник“, обяви Милена.

Явно обаче напрежението да бъде шеф и на нея й дойде в повече, защото след като страстите между двамата поутихнаха, тя се отдели настрана и заплака. Пред Йордан Йовчев лесовъдката сподели, че забележките на Ивайло я карат да се чувства тъпа и дори й се иска да напусне. Разбрал, че е разстроил Милена, Караньотов й се извини, а по-късно обясни, че се е изненадал, че искайки точна информация, я е засегнал толкова много.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл