РИОСВ-Плевен и Басейнова дирекция „Дунавски район“ спряха дейности по почистване на река Вит

Осъдиха двама инспектори от Агенция по храните, взели подкуп

Сестрата на Бергюзар Корел е чистачка в САЩ

Катастрофа между два тира блокира движението на пътя Плевен – София

Калоян Паргов: Притеснява ме омразата в БСП

Ремонт ограничава движението в тунел „Траянови врата“ на „Тракия“ в посока Бургас

ОССЕ: Изборите в Беларус са опорочени

Откриха сифилис на 11-годишно момиченце

АПИ не е възлагала изпълнението на никакви дейности край река Вит, свързани с изграждането на участък от магистрала „Хемус“

Вицепремиерът Марияна Николова ще участва в международнен бизнес форум в Делхи

Велико Търново с богат културен календар и изненади за децата за Коледа

САЩ ще наложи санкции на Египет, ако купи руски изтребители

Хванаха двама извършители на грабежи в столицата

„Ферари“ вика на съд Фетел и Льоклер

Влак прегази легнал на релсите мъж край гара „Костенец“

Ивайло Московски: Нефтосъбирач ще акостира в порт Бургас

Ивайло Московски

Нов кораб за ликвидиране на нефтени разливи ще бъде ситуиран в Бургас. Друг такъв кораб в момента оперира в румънския порт Констанца. Това съобщи транспортния министър Ивайло Московски в Бургас. В експоцентър „Флора“ в морския град се проведе форум по повод Международния ден на Черно море, който всяка година се отбелязва на 31 октомври.

Преди 20 години България, Грузия, Румъния, Русия, Украйна и Турция обединиха своите усилия и са обещаха по-добро бъдеще на 16 милионното население от Черноморски регион, припомниха организаторите. Освен представители на посочените държави, на форума присъстваха още двама министри – Ивелина Василева и Лиляна Павлова, а домакин на срещата бе бургаският кмет Димитър Николов.

Интегрираната морска политика на общността е насочена към осигуряване на непрекъсната защита и съхраняване на общо 68 000 км европейска брегова линия, припомни екоминистър Ивелина Василева.
За изграждане и модернизиране на пречиствателни станции, както и за в и к мрежи, са инвестирани 350 милиона долара.

Над 900 млн. евро са инвестициите по 12- те европейски териториални програми /за този програмен период/, по които България е бенефициент и които можем целенасочено и усилено да влагаме в проекти, свързани с подкрепа на този регион, заяви министърът на МРРБ Лиляна Павлова.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Много хубаво, ще събира изпражненията от =г-ъ-з-о- з-а-в-о-д-а- на бойко тъпото, защото от 2019 Русия няма да транспортира газ през Украйна, а бойко съсипа ЮП, за да докаже на краварите колко им е лоялен въпреки националните интереси на България. Та сега свинефермата =герб и бойко тъпото може да живеят спокойно, ще има с какво да им събират изпражненията.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.