Ивана Нол запали октагона

Ивана Нол, сексапилната хърватска фенка, която стана известна на Световното първенство през 2022 г. в Катар, предизвика фурор в Баку. След като присъства на F1 Grand Prix в Азербайджан, брюнетката нажежи атмосферата, участвайки в Rizin Landmark 7 gala.
Тоалетите, избрани от 31-годишния хърватски модел, разпалиха въображението на феновете и привлякоха повече от 3,2 милиона последователи в профила й в Instagram, като публикуваните снимки събраха хиляди харесвания. 

Страхотна любителка на спорта, Ивана Нол напоследък присъства във всички краища на света, на различни събития. Последната йу поява беше на гала със смесени бойни изкуства, проведена в Баку. След като посети всички мачове на Хърватия и други значими събития след миналогодишното Световно първенство в Катар, мис Нол показа стройната си фигура в Ибиса, където позира с норвежкия голмайстор Ерлинг Холанд от Манчестър Сити, присъства на финала на Лигата на нациите, където подкрепи тима на Златко Далич, изпъкна в Милано тази есен, на Сан Сиро, в двубоя Милан - Нюкасъл 0:0 от Шампионската лига, а сга се отдаде и на бойните спортове. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена