Иван Обрейков, директор-маркетинг на ски-зона Банско: След 8 години доживяхме да чуем добрата новина, Банско ще защити този успех достойно!

БЛАГОЕВГРАД. От кореспондента на "Труд"

"Това е един голям успех не само за Банско, но и за целия регион и развитието на зимния туризъм. След близо 8 години днес доживяхме да чуем добрата новина за ски-зоната. Втора кабинка - това означава удобство за туристите, това е нов тласък на курорта Банско. Победата над "зелените" и техните лъжи е на хората от целия регион, на 14-те кмета, които застанаха зад Банско, зад каузата да продължи да се развива районът." Това заяви пред "Труд"Иван Обрейков, директор-маркетинг на ски-зона Банско.

Това решение ще доведе до още по-големи успехи не само Банско, това ще даде икономически тласък за цяла Благоевградска област, каза още Обрейков. Въпреки опашките през годините, туристите обичат курорта и всяка година има увеличение на потока. Банско непрекъснато печели престижни награди и е в призовите места на най-авторитетните международни класации. Банско стана световна марка само за 15 години и направи това, което други курорти правят за 100 години. Така че за нас новината е важна и радостна и благодарим на правителството, както и на всички жители на Пиринско и 14-те кметове.

Банско ще защити достойно този успех, каза Иван Обрейков, който си призна, че е бил песимист до последно, докато не е чул правителственото решение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България