Национал на Нигерия в „Локо“ (Пд)

22-годишен преби до безсъзнание момичето, с което живее

Няма основания за грипна ваканция във Велико Търново

Георги Гатев остава без достъп до секретна информация

Жена изгоря в пожар

Зелените пробутват текст, който блокира втория лифт

33 души са арестувани в Италия по подозрения, че са членове на китайската мафия

Съвети за отлична зимна ваканция в Пампорово Изберете хотел с добра локация, СПА и вкусна храна

Полша: Очакваме по-силно присъствие на американски войски в страната

Ски карти по левче в Боровец и Банско Намалението е за децата по повод деня на снега

Откриха мъртъв български таксиметров шофьор в Англия Йордан Борисов е получавал писма от местните власти, че може да му бъде отнето разрешителното

Прокуратурата внесе протест срещу предсрочното освобождаване на Васил Маникатов

Прокуратурата иска затвор за смърт с един удар

Линейка, автобус и коли са аварирали по пътища в Добричко

Общините Търговище и Попово търсят близо 5 млн. лв. за сметището

Ивелина Василева и Лиляна Павлова видяха на място как се работи по саниране на блокове

ГЕРБ е гарант, че програмата ще продължи и ще разшири обхвата си
„Безвъзмездното саниране на многофамилни сгради е част от програмата на ГЕРБ и едно следващо правителство на нашата партия ще бъде гарант, че това ще се случи”. Това заявиха днес водачите на листи за народни представители за Бургас и Варна Ивелина Василева и Лиляна Павлова при срещата им с над 70 души от бл. 44 в бургаския к-с „Славейков”. Жителите са обединени в сдружение и очакват програмата да продължи, за да бъде саниран и техният блок.

Заедно с кандидатите за народни представители от ГЕРБ Димитър Бойчев, Диана Йорданова, Жечо Станков и кмета на община Бургас Димитър Николов видяха на място как са довършени 17-ти и 19-ти блок и как в момента се работи по блокове 33 и 34 в к-с „Славейков”.

Жителите от вече довършените сгради са доволни и благодариха за възможността да бъдат част от тази програма. На четири входа има поставени и соларни панели, чрез които сметките за топла вода са намалели със 70 процента.

„В Бургас вече има 12 санирани сгради, по 58 в момента се работи, а 117 чакат с подписани договори. Чухме от хората, че сметките им за отопление са намалели от 40 до 50 процента, в зависимост от това как се отопляват. Съвсем естествено е и останалите граждани да искат програмата да продължи – по този начин се удължава и живота на блоковете”, каза Ивелина Василева.

По-късно кандидатите са народни представители се срещнаха с представители на Камарата на строителите в Бургас.

„Поредно потвърждение, че хората подкрепят програмата, ефектът не е само визуален, но се пести и от сметките за отопление. Опонентите ни вляво спекулираха, че само големи фирми работят. Напротив, работа има не само за малките и средни фирми, но и за подизпълнители, доставчици. Програмата трябва да продължи и да се разшири нейният обхват”, коментира Лиляна Павлова.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.