Ивелин Михайлов показа къде са били затворени депутатите от "Величие"

В подигравателно видео Ивелин Михайлов показа къде са били държани затворени депутатите от "Величие" след като Николай Марков обяви, че те са били заключени, а той е трябвало да ги освобождава. 

"След гласуването на една временна комисия Михайлов привика всички депутати и ги затвори в един хамбар. Държа ги заключени от 3 до 7:30 ч. Наложи се аз да отида да ги освобождавам", каза Марков пред NOVA. 

Днес Михайлов показа въпросния хамбар, като отбеляза, че мястото има прозорец, който няма ключалка. 

"Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие". Слънчево, приветливо и с хубава гледка. Това е хамбарът на Ивелин Михайлов, за който Дарин Георгиев и Николай Марков твърдят, че са били насилствено държани вътре. Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие". Направо е невъзможно да се излезе оттук. Трябва да се направи усилие да бутнеш ръчката на тази врата-прозорец, която даже няма ключалка", обяснява идеологът на "Величие" във видеото. 

Той припомня, че поред Марков Дарин Георгиев е обикалял като лъв в клетка, затворен в хамбара. 

"Виждате, че и в момента съм затворил с хора - с белезници. Явно Дарин има някакъв проблем от военната служба, ако са го ранили в главата и не знае как се отваря врата. Полковник Марков и Дарин винаги говорят истината, както виждате. Поне са имали хубава гледка. А Виктория Василева не е дошла от страх", каза още Михайлов.

"Като се замисля, полковникът наистина може да си изкълчи крака, ако пристъпи оттук. Той все пак е каратист и го вдига високо", подигра се още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика