Играчите търсят Русев за пари

Играчите на "Левски" са започнали да звънят на собственика Спас Русев, за да го попитат кога ще си получат възнагражденията за месец декември, съобщава агенция "Спортал". Част от футболистите настоятелно опитвали да се свържат по телефона с Русев, но без успех. А забавянето не е първо за „сините“ от началото на сезона.

В навечерието на мача с "Вадуц" в Лихтенщайн един от лидерите в тима по това време Жорди Гомес взриви съблекалнята и ръководството. Преди гостуването от Лига Европа, когато играчите не бяха получавали заплати близо два месеца, той си позволи да напише с големи букви на дъската в съблекалнята - "No pay - no play" или "без пари няма игра". В последствие „Вадуц“ отстрани „сините“ от турнира.

Сега настроението на играчите може да попречи и на треньора Георги Дерменджиев да работи пълноценно.

Добрата новина за тима от "Герена" е, че мениджърът Николай Жейнов е готов да оттегли иска си за обявяването на несъстоятелност на „Левски“, подаден в края на декември. Агентът претендира за неизплатени суми по договори за трансфер на играчи в последните години. Промяната в собствеността на клуба от „Герена“ е на път да доведе до промяна в ситуацията при положение, че двете страни не се блъфират за пореден път.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ