Играч на „Лудогорец“ ще продава бургери

Лукас Саша от „Лудогорец“ влиза в бизнеса с хамбургери. Бразилският полузащитник на „орлите“ вече мисли за своето бъдеще и след футболната си кариера. Според бразилското електронно издание „Газета Онлайн“, играчът ще върти бизнес с бургери в квартал Кампо Бело, намиращ се в южната част на Сао Пауло. В начинанието Саша ще си партнира със своя брат Маркос Афини, вратар на отбора по футзал на „Спортинг“ (Лисабон), както и със снаха си Дамарис.

През 2016-а Саша стартира бизнес с храна, която се продава от камион. След като пожъна успех в начинанието, играчът на „Лудогорец“ реши да разшири търговията.

„Това беше идея, която имахме цялото семейство, защото мислим за нашето бъдеще след футбола - каза бразилецът пред „Газета Онлайн“. - Слава Богу, нещата се развиха добре и сега имаме възможност нашето начинание да се разрасне. Цялото семейство ще помага, като всеки ще има своя принос и дял.“

Вече пет години Саша е далеч от родината си. Самостоятелният живот го е научил как да приготвя разнообразна и вкусна храна. Именно на този опит се осланя полузащитникът, като дори възнамерява да фокусира част от леките и полезни храни от футбола в своя бизнес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ