Избират Мис Варна сред 18 красавици

След тежък и оспорван кастинг 18 красавици ще се състеват за златната корона на Мис Варна. Най-очакваното светско събитие по морето ще се проведе на 26 август в клуб Xtravaganzza на крайбрежната алея. Конкурсът, превърнал се в символ на красота и женственост, “Мис Варна" е с 18-годишна история, като през последните 11 години негов организатор е Агенция VIP Fashion Group . Традиция е победителката и най-красиво момиче на Варна да представя морската столица в националния конкурс "Мис България".

След кастинга започва сериозно обучение на избраните момичета и претендетки за короната. Натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес, фотосесии, обикновено на яхта, и много благотворителни инициативи.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също  са специално изработени за участничките в него.

Специален гост на Мис Варна 2016 ще бъде поп-звездата Мария Илиева, а в ролята на водещ ще влезе популярният актьор – Симеон Лютаков. Невероятното светлинно шоу, ефектна сцена и уникален  стайлинг на миските ще потопят присъстващите в една неповторима атмосфера.

На събитието се очакват  над 600 гости, сред които представители на културния, бизнес и светски елит на България,.

Освен титлата Мис Варна’2016 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2016. Гласуването за нея ще започне след дни.

Коментари

Задължително поле