Избират Мис Варна 2018 сред 24 красавици

Ники Кънчев е водещ на уникалния спектакъл в арт зоната на Морска гара

Новата Мис Варна 2018 г. ще бъде избрана сред 24 морски красавици на пищен спектакъл в атрактивната зона на Морска гара. Водещ на най-горещото светско събитие е Ники Кънчев, а специален гост е попзвездата Михаела Филева и балет Арт Денс. Престижният конкурс, организиран от екипа на Агенция VIP Fashion Group,ще се състои в четвъртък и ще събере над 800 гости и почитатели на женската красота. Победителката ще представи морската столица на националния конкурс Мис България.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна, от самото му създаване през 2005 г., която скоро си отиде от този свят. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова беше създавала през годините, посочват организаторите.

Сред 16 членното жури, което ще оценява миските, е и ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на титлата Мис Варна 2016.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева и Стойка Новкова.

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен Мис Варна 2018 ще бъде излъчена и Мис Интернет ВАРНА 2018 чрез гласуване онлайн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България