Две вокални кралици на сцената на зала България

Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Пускат нова банкнота от 50 лв. от 1 ноември

Влак блъсна автомобил на неохраняем прелез край Плевен

Избират нови доставчици на закуски в училищата

Млечните продукти, които се доставят по схемата “Училищно мляко”, трябва задължително да са по Български държавен стандарт.

Нови доставчици на закуски по схемите “Училищен плод” и “Училищно мляко” ще има в училищата и детските градини през тази учебна година. Това реши Върховният административен съд, който отхвърли искането да се отмени § 23 от Преходните и заключителни разпоредби на наредбата за реда за прилагане на двете схеми.

Според съда досегашните договори с фирмите доставчици, издадени през 2018 г., прекратяват своето действие с приключването на учебната 2018/2019 година, независимо от срока, за който са били издадени.

Фонд “Земеделие” започва незабавно да издава актове за одобрение на нови заявители по схемите, заявиха от агенцията. И уточниха, че досега по схема “Училищен плод” са подадени 133 заявления за одобрение, обхващащи 2515 учебни заведения, а по схема “Училищно мляко” – 102 заявления за одобрение, обхващащи 2262 учебни заведения.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.