От утре медицинските сестри започват да протестират всеки ден

Нова детска градина със стълбище-пързалка

Рицарите на Малта подпомагат малки иконописци

БДЖ на печалба за първи път от много години

Таксиджии протестират на пъпа на София Утре забраняват паркирането около пл. „Св. Ал. Невски“

Министър Нено Димов: Отводняване на Шабленското езеро се прави от години

Румен Христов: С ГЕРБ си поставихме за цел да имаме осем евродепутати Все още не сме готови с имена за номинациите, каза лидерът на СДС

Германка у нас заради маестро Камджалов

Депутатът от БСП Явор Божанков: НАП, КОНПИ и Борисов да проверят апартаментите на Цветанов

Челен опит: малките дългове да се събират без съд

Домашният насилник от Варна е задържан за 72 часа Обвиняемият Синан заплашвал със убийство и съседка

Премиера на операта „Котката“ в София Режисьор е музикалната новаторка Вера Немирова

Съдят шофьор, убил унгарка и ранил двете й спътнички при катастрофа

Казахстан преименува столицата си на бившия президент Нурсултан Назарбаев

Кметът на Шабла Мариян Жечев пред „Труд“: Досега природозащитниците не са реагирали Източване на водата в езерото се прави почти всяка година

Изграждането на тренировъчната база в село Падеш се извършва качествено и в срок

Строително-монтажните дейности на новоизграждащата се тренировъчна база в село Падеш се извършват качествено и в срок. Тя се състои от основен футболен терен и допълнително тренировъчно игрище, съобщават от Община Благоевград.

На място е засадена тревна настилка, положена върху уплътнен дренажен слой от фракция от трошен камък. Върху стоманена трибуна, към основното игрище, са поставени 200 бр. седалки за зрители, като около спортния терен е поставена ограда, а зад вратите има предпазни мрежи.

Към тренировъчната база има и паркинг с над 30 места. Изградена е алея от трошена каменна фракция от страна на основното игрище. Поставени са съблекални за спортистите. Има и санитарни помещения, включително тоалетна за хора в неравностойно положение.

Очаква се спорната база да бъде въведена в експлоатация през есента тази година. Площта на обекта е близо 16 000 кв.метра. Спортното съоръжение ще предоставя възможност за състезания, тренировки на местни и гостуващи отбори, приятелски срещи на аматьорско и професионално ниво. То ще бъде използвано и от младите надежди от ДЮШ „Пирин“.

Базата отговаря на всички съвременни изисквания за спортни сгради и съоръжения, като след откриването й на нея ще се провеждат част заниманията, които в момента протичат на основния стадион, както и на игрищата в село Рилци.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.