Медици разказват за донорството пред ученици във Велико Търново

Ако работите през нощта – трябва да знаете това

Изтеглят от австралийския пазар автомобили на „Фолксваген“ заради опасен дефект

Кристина Шишкова кани на „Среща с пейзаж”

Осъдиха шеф на фирма за трафик на хора и дългове към НАП

Четирима арестувани за разпространение на наркотици в Хасково

Възрастно семейство пострада при катастрофа

Кейт облече пакистанска курта, напомняща тази на принцеса Даяна

Д-р Борислав Цеков: Лозан Панов се превръща в заплаха за правовата държава

37 млади учители назначени тази година в общинските образователни институции в Търново

Петър Волгин: Словото на Лозан Панов за Полфрийман е като писано от представител на БХК

Президентът призова правителството да постави в Съвета на ЕС въпроса за приемане на план за действие при миграционен натиск

Над 400 000 лева спечелиха участниците в игрите на СПОРТ ТОТО в неделя

ДПС изключи кмета на Хитрино, той обиден от мотивите

Кметът на шуменската община Хитрино Нуридин Исмаил и председателя на общинската организация Мустафа Ахмед са изключени от ДПС. Това е обявил в кулоарите на парламента депутатът Йордан Цонев и изтъкнал, че мотивът е неизпълнение на решенията на движението /чл.6 от устава/ и сигнали от хора, че възстановяването на Хитрино не върви съобразно техните очаквания, липсва прозрачност за изразходване на средствата, а това поражда съмнения. Решението е взето от Централното оперативно бюро във вторник.

Исмаил обяви, че е научил за изключването от медиите. Никой не го бил търсил, въпреки дългогодишното му членство в ДПС. Според него най-обидно и болно е, че като причина се изтъква непрозрачност при изразходване на средствата за възстановяване на взривеното Хитрино и нарече това измислени мотиви. Исмаил обеща пресконференция в четвъртък.
Както „Труд“ писа, в края на миналата седмица хитринският кмет напусна ръководните постове на движението и не участва в заседание, на което се разискваха лошите изборни резултати на ДПС в региона.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.