Изкушаващи печалби за над 7 милиона лева в новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Черната перла“

Преди броени дни на пазара се появи най-новата моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО – „Черната перла“. Тя дава шансове за летни печалби за над 7 милиона лева. Един щастливец ще има възможност да стане по-богат с 200 000 лева. В талона са скрити още 2 печалби по 50 000 лева, както и други 5 по 10 000 лева. Всеки трети талон печели.

Не се подвеждайте по името – „Черната перла” не е само за представителките на нежния пол. Въпреки че едва ли някоя дама би се отказала от изкушението да заблести с подобно украшение, новата игра има с какво да впечатли и силния пол.

„Черната перла“ съдържа четири игрални зони. Всяка от тях има три елемента – „Перленото число”, „Вашите числа” и „Печалба”. При съвпадение на „Перленото число” с някое от „Вашите числа” печелите сумата, изписана в полето „Печалба”. Ако две от „Вашите числа” съвпадат с „Перленото число”, то сумата ви се удвоява. В случай, че откриете символ „Черна перла“, печелите сбора от сумите в полетата „Печалба” и на четирите игрални зони. За да не изпуснете някой от шансовете си за успех, можете да проверите дали вашият талон е сред късметлийските на www.toto.bg.

Дори талонът от новата игра да не носи печалба, той може да бъде регистриран в другата хитова игра на СПОРТ ТОТО – „Печалби плюс – суми за думи“. Победителят от участниците в играта, която се излъчва на живо по БНТ, си тръгва с 1 000 лв.

Моментна лотарийна игра „Черната перла“ е поредното щедро изкушение от летните предложения на Български спортен тотализатор. Наскоро на пазара се появи и хитовата игра „Ваканция без край“. Тя дава шанс на трима късметлии да превърнат живота си през следващите 10 години в безкрайна ваканция с ежемесечна печалба от 1 200 лева. Само 3 дни след пускането ѝ на пазара, “Ваканция без край” зарадва Антоанета Кочмарова от гр. Златоград с невероятните 50 000 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото