Митрополит Антоний: Договорът за наем с Върбакови е неизгоден

И Хърватия избира между Ф-16 и „Грипен“

Софийската митрополия: Имаме само предварителен договор с “Инерком”

Тръмп ограничи постъпването на транссексуални в армията

Местим часовниците с час напред тази нощ

Усмивки от старите ленти Преди половин век автомобилните премиери също са зрелищни

Китай предупреди САЩ, че може да защити националните си интереси при търговска война

Служител на германско летище спря пиян пилот да се качи в самолета

Бомбаджия джихадист влиза в затвора за 34 години, за да учи Корана 18-годишният иракчанин заложил взрив в лондонското метро

Британският „Таймс“ твърди: И България гони руски дипломати

Знакови сгради потъват в тъмнина в Часът на Земяна

120 снегорина чистиха в София тази нощ

Oтбелязаха 20-тата годишнина от създаването на Апелативна прокуратура–Бургас

Разследващ екип влезе в офисите на “Кембридж Аналитика” в Лондон

Местим стрелките с час напред

Изложителите от “Вкусове от Италия 2017” със заявка за участие в Пловдив и през 2018 г

Всички изложители в 13-ото издание на зоната “Вкусове от Италия”, която се проведе в рамките на международните изложби “Фудтех” и “Винария” в Международния панаир в Пловдив, вече са заявили участие за 2018 г. В италианското изложение със свои щандове се представиха 30 фирми, Търговската камара на Катания и 2 големи консорциума – “Парко Монти Сикани”, представящ бизнеса на 15 града, и Гал Етна – обединение на 11 сицилиански града, разположени в района на вулкана Етна.

Според организатора на “Вкусове от Италия” Джузепе Аккардо предприемачите от Апенинския полуостров са били удовлетворени не само от факта, че хранителните им продукти са били харесани от гостите на изложението, но и че са осъществили успешни бизнесконтакти с потенциал за развитие. На място са провели т.нар. “Б2Б срещи” (бизнесът среща бизнеса), по време на които са постигнати споразумения от поръчки на етикети и опаковки до закупуването на земеделска техника – тази година в изложбата “Агра” за пръв път със свои щандове са участвали 12 компании от Апенините.

“За нас е огромна чест, че министърът на земеделието и храните на България проф. Христо Бозуков при откриване на мегафорума за агробизнес, храни и напитки заяви, че “Фудтех” се конкурира със зоната “Вкусове от Италия”, коментира Джузепе Аккардо. Според него това е още едно признание за мащабността на изложението, което тази година бе не само с нова визия, но и се разпростираше на площ от над 150 квадратни метра. Изложението “Вкусове от Италия” бе открито от новия посланик на Италия у нас д-р Стефано Балди.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.