На 25 март 2018 да почерпят

Умници и хубавици отпразнуваха появата на новия Playboy Със секси парти в софийска дискотека

Сблъсъци между полиция и протестиращи в Каталуния, над 20 души са ранени

Наоми Кембъл ще получи наградата „Модна икона“

Нарко вакханалия в продължението на „Сикарио“ Изабела Монер е новото попълнение

Институтът за пътна безопасност пита: Колко сигнала са подадени за опасни пешеходните пътеки?

34 млн. лв. е похарчила държавата за защита в арбитражи Една българска и две чуждестранни кантори защитават България от исковете в Международния център за разрешаване на инвестиционни спорове

Меган Маркъл иска да има дете веднага след сватбата Убедила принц Хари да откаже цигарите

Най-големият в света круизен кораб пое на първия си курс

Строителството на оградата по границата с Мексико започва в понеделник

13 граничари отстранени от летище София Заплашени са от уволнение, разследва ги „Вътрешна сигурност” за саботаж

Отбелязваме „Часът на земята”, гасим осветлението за час

Масови протести с искане за по-строг контрол върху огнестрелните оръжия в САЩ

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 25 март 2018

Макрон свика извънредно Съвета за национална сигурност

Изнасят в Родопите заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район

Еко хотел “Здравец” в Родопите ще е домакин на 1 и 2 декември на изнесено съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район. То ще е под председателството на губернатора на Пловдив Здравко Димитров и на него ще присъстват представители на министерства, областни управи от Южен централен район, общински кметове, браншови и синдикални организации, вузове и НПО.
На съвместното заседание ще бъде избран заместник-председател на Регионалния съвет за развитие за периода от 1 януари до 30 юни 2017 г., през който председател ще е областният управител на Смолян.
Елица Михайлова, началник отдел в дирекция “Жилищна политика” на МРРБ, ще запознае присъстващите със задълженията на областните управители по отношение на процедурите, свързани с реализацията на Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. На заседанието ще бъде представена и обсъдена последващата оценка на Националната стратегия за регионално развитие (НСРР) на България за периода 2005-2015 г. Съгласно Закона за регионалното развитие Последващата оценка се извършва не по-късно от една година след изтичането на периода на действие на НСРР.
По време на заседанието в еко-хотел “Здравец” Станислава Ташева, мениджър в общинска фондация “Пловдив 2019”, ще представи дейностите и мероприятията във връзка с “Европейска столица на културата 2019” и проекта “Пловдив-Европейска столица на културата 2019”. Димитър Гишин и Георги Палешников – представители на Асоциация на индустриалния капитал в България, ще информират присъстващите с възможностите за получаване на IT обучения, преквалификация и кариерно развитие в “Тех парк Оптела” – Пловдив и Индийския институт за хардуерни технологии (ИИХТ). Областният управител на Пазарджик Гинче Караминова ще докладва за проблем със затруднения достъп до обект от националната енергийна система ВЕЦ Сестримо и какви мерки трябва да се вземат за възстановяване на участък от общинския път от село Сестримо до ВЕЦ Сестримо.
На съвместното заседание представители на управляващите органи на оперативните програми ще докладват актуална информация относно активните и предстоящи схеми по оперативните програми, съфинансирани от фондовете на ЕС за периода 2014-2020 г. и въздействието им върху социално-икономическото развитие на Южен Централен район.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.