Назначиха трима заместник-директори на Националната следствена служба

МО: Военновъздушните сили изпълниха поставените задачи с необходимата ефективност през 2017

Топлата зима напълни водоеми в Шуменско с птици

Вижте какво ще решава Министерският съвет на 18 януари 2018

Румен Радев: Извоюваната през 1878 г. свобода бе „пренесена“ през всичките 140 години

Лиляна Павлова: Получихме признание и подкрепа, че сме на прав път Вижте пълна стенограма от дискусията в Страсбург

Ангела Меркел разчита на социалдемократите да вземат отговорно решение относно коалицията

Арестуваха трима австралийци и един ливанец в Сърбия за трафик на кокаин

Промените в климата – важен акцент в работата на Българското председателство

Асоциацията на организациите на българските работодатели за зеления рекет: Не става дума само втори лифт, а за икономиката на България

Министър Ангелкова: Гръцките туристи в България надхвърлиха 1 млн.

Тереза Мей създаде нов пост в британския кабинет

Първа лига с оборот от 41 млн. евро

Метеорит падна близо до Детройт (ВИДЕО)

Три министерства и Столична община решават проблемите на Витоша Тръгват към частично изменение на действащия План за управление

Изнасят в Родопите заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район

Еко хотел „Здравец“ в Родопите ще е домакин на 1 и 2 декември на изнесено съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район. То ще е под председателството на губернатора на Пловдив Здравко Димитров и на него ще присъстват представители на министерства, областни управи от Южен централен район, общински кметове, браншови и синдикални организации, вузове и НПО.
На съвместното заседание ще бъде избран заместник-председател на Регионалния съвет за развитие за периода от 1 януари до 30 юни 2017 г., през който председател ще е областният управител на Смолян.
Елица Михайлова, началник отдел в дирекция „Жилищна политика“ на МРРБ, ще запознае присъстващите със задълженията на областните управители по отношение на процедурите, свързани с реализацията на Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. На заседанието ще бъде представена и обсъдена последващата оценка на Националната стратегия за регионално развитие (НСРР) на България за периода 2005-2015 г. Съгласно Закона за регионалното развитие Последващата оценка се извършва не по-късно от една година след изтичането на периода на действие на НСРР.
По време на заседанието в еко-хотел „Здравец“ Станислава Ташева, мениджър в общинска фондация „Пловдив 2019“, ще представи дейностите и мероприятията във връзка с „Европейска столица на културата 2019“ и проекта „Пловдив-Европейска столица на културата 2019“. Димитър Гишин и Георги Палешников – представители на Асоциация на индустриалния капитал в България, ще информират присъстващите с възможностите за получаване на IT обучения, преквалификация и кариерно развитие в „Тех парк Оптела“ – Пловдив и Индийския институт за хардуерни технологии (ИИХТ). Областният управител на Пазарджик Гинче Караминова ще докладва за проблем със затруднения достъп до обект от националната енергийна система ВЕЦ Сестримо и какви мерки трябва да се вземат за възстановяване на участък от общинския път от село Сестримо до ВЕЦ Сестримо.
На съвместното заседание представители на управляващите органи на оперативните програми ще докладват актуална информация относно активните и предстоящи схеми по оперативните програми, съфинансирани от фондовете на ЕС за периода 2014-2020 г. и въздействието им върху социално-икономическото развитие на Южен Централен район.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.