Изненада: Божинов продължава с „Ботев“ (Враца)

Вместо да пътува за Кипър, за да се присъедини към „Левски“, Валери Божинов проведе в понеделник тренировка с „Ботев“ (Враца). Много е вероятно нападателят да вземе участие и в планираната за вторник контрола с „Литекс“. Това поставя под съмнение трансфера му на „Герена“. 32-годишният таран вече проведе преговори с изпълнителния директор на „сините“ Павел Колев през уикенда. А на стадион „Христо Ботев“ очакват с интерес развръзката между двете страни.

„Ако не се разбере с „Левски“ Валери Божинов остава при нас – обясни кметът на града Калин Каменов. - Договорът му е изготвен и го чака. Надяваме се да разчитаме на него и през втория дял от първенството, защото имаме шансове за място в топ 6, цел, която някои считаха за немислима в началото на кампанията.“

Днес „Левски“ излиза в предпоследна контрола на кипърска земя. Съперник на столичния гранд е литовския „Судува“. Проверката пропускат лекуващите контузии халфове Антони Белмонт и Жерсон Кабрал. До момента наставникът Георги Дерменджиев записа три поражения, след като замени Славиша Стоянович в средата на януари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ