Изнервен от задръстване шофьор извади пистолет и стреля край Чифте баня в Пловдив

Снимка: Архив

Изнервен от жестоките задръствания по булевард "Цар Борис Трети Обединител" шофьор на "БМВ" извадил газов пистолет и стрелял няколко пъти във въздуха, съобщиха свидетели на екшъна. Той се разиграл около 10 часа сутринта в петък в участъка между кръстовището на Чифте баня и северната страна на тунела под Стария град.

Хората по спирките на градския транспорт останали втрещени от бабаита с пистолета, който карал сиво "БМВ", но двама-трима запазили хладнокръвие и веднага подали сигнал на спешния телефон 112. Когато полицейският екип пристигнал на мястото на екшъна от "БМВ" и шофьора нямало и следа, но служителите на реда веднага са започнали издирването им по описанията на свидетели.

Това е втори подобен случай на стрелба във въздуха от лек автомобил с газов пистолет в центъра на Пловдив, като при първия трима младежи получиха условни присъди заради пукотевицата, която сътвориха на улица "Отец Паисий" покрай сватбата на техен съученик. Екшън сцените от началото на месец септември 2016 г. обаче бяха документирани с мобилен телефон от движеща се зад тях кола, а видеозаписът бе качен в социалните мрежи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България