Изобилие от секс във филма за Мерилин Монро

Кубинка в главната роля

Режисьор на драмата е Андрю Доминик

Адаптация по романа на Джойс Каръл Оутс

Биографичната драма за Мерилин Монро „Блондинка“ ще предложи изключително много силно сексуално съдържание според хора, които са гледали предварително новия филм, предвиден за широко разпространение другия месец. Някои зрители могат да останат шокирани и скандализирани, но създателите на проекта явно искат и медийно внимание. 

Режисьорът Андрю Доминик се опитва да реализира филма цели десет години. От operationkino.net припомнят, че „Блондинка“ е адаптация на романа на Джойс Каръл Оутс и ще разкаже историята на Мерилин Монро от нейното нестабилно детство като Норма Джийн Мортенсън до превръщането ѝ в звезда и романтичните ѝ връзки. Филмът смесва границите на фантазията и реалността, за да изследва зейналата пропаст между публичния и личен образ на Монро. Самият Доминик определя филма като „приказен емоционален кошмар”.

В ролята на легендарната дива е кубинската актриса Ана де Армас. Фенове споделят, че  не са впечатлени особено от видяното в трейлърите и досега не са я виждали да демонстрира сериозни (драматични) актьорски заложби, каквито се изискват, за да покрият заявката, която се дава за образа на Монро във филма.

Режисьор и сценарист на „Блондинка“ е Андрю Доминик („Chopper“, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд“, „Killing Them Softly“), който адаптира едноименния роман на Джойс Каръл Оутс. В ролите освен Ана де Армас са още Боби Канавали, Ейдриън Броуди, Джулиан Никълсън, Сара Пакстън, Каспър Филипсън, Гарет Дилахън, Скут Макнейри и др.

Официален постер на филма.
Чудесната кубинка Ана де Армас.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино