Министър Захариева: България за първи път получава категоричен доклад, че е изпълнила всички критерии

Повдигнаха обвинение на търновец за иманярство

Теменужка Петкова: Готовността на страната ни за есенно-зимния сезон е добра "Булгартрансгаз" е платила аванс от 250 млн. лв. за "Балкански поток", заяви енергийният министър

Как се плаща в ресторант с перли?

Дерменджиев: Ще направим всичко възможно, за да се класираме на Европейското първенство

Тодор Кантарджиев: Сега е точният момент за поставяне на противогрипна ваксина

Министър Маринов: Има задържани след акцията за купуване на гласове в Несебър, сред тях е и кметът Те ще бъдат конвоирани до Столичното следствие днес

Президентът на Чили обяви пакет от социални мерки, за да спре протестите в страната

Обсъждат проектобюджета на НЗОК за 2020 г.

Путин и Ердоган съгласуваха план за прекратяване на бойните действия в Северна Сирия

Певицата Мария се показа без грим (СНИМКА)

Загорчич и Ангелов – мохиканите на Първа лига

Британският парламент отхвърли искането на Джонсън за бързо прокарване на законопроекта за Брекзит

Изпращаме хуманитарна помощ на Албания и Сирия

България ще предостави хуманитарна помощ на Албания във връзка със земетресението, засегнало страната, реши кабинетът. На днешното си заседание Министерски съвет одобри и отпускането на 97 792 лева хуманитарна помощ за населението на Сирия.

Безвъзмездната хуманитарна помощ, която е поискана от Република Албания за преодоляване на последиците от труса, засегнал страната през месец септември.

Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” на МВР ще осигури транспорта на хуманитарната помощ, а също така и 1000 бр. одеяла. Българският червен кръст ще предостави 50 бр. легла и 50 бр. матраци.

България ще предостави финансова помощ за справяне с хуманитарната криза в Сирия и региона в размер на 97 792 лв. Финансирането ще бъде осигурено от бюджета на Министерството на външните работи, предназначен за развитие и хуманитарна помощ.

Помощта е част от усилията на международната общност за възстановяване на региона и подобряване на условията на живот на гражданите там.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.