Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Италиански мафиот избяга от затвор в Уругвай

На 25 юни 2019 да почерпят

Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Ханде Ерчел ще става леля

Тръмп обяви строги санкции срещу Иран, засягат и върховния лидер аятолах Али Хаменей

Изслушват Цацаров в парламента за реекспорта на лекарства

Започна заседанието на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. На него ще бъде изслушан главният прокурор Сотир Цацаров за реекспорта на лекарства.

На заседанието присъстват и представители на НАП, ДАНС, ГДБОП и Агенция „Митници“, както и председателят на Петролната асоциация Валентин Златев и нейният изпълнителен директор Андрей Делчев.

Първата част от заседанието на комисията е закрито за журналисти. В нея е предвидено запознаване на народните представители с информацията за системата БАЦИС и създадени предпоставки за допускане заличаване на акцизни, данъчни документи (в тази част заседанието ще бъде закрито).

В откритата част на заседанието на комисията за борба със сивата икономика депутатите ще бъдат запознати с действията на прокуратурата по отношение на паралелния износ на лекарства.

Предвидени са и отговори на въпроси на народни представители за дейността на прокуратурата по отношение противодействието на контрабандата на рискови и акцизни стоки, както и стоки застрашаващи живота или здравето на хората.

Очаквайте подробности

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.