Десетки убити и ранени при атентат с две коли бомби в Могадишу

Белград ще ползва опита на София при изграждане на метрото

Омбудсманът: Ще наблюдавам с повишено внимание сделката за ЧЕЗ

Пенев внесе молба за касиране на изборите за президент на БФС

Пътят Асеновград–Пловдив става магистрален през лятото

Холандия призна Арменския геноцид и разсърди Турция

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 24 февруари 2018

БАН ще отговори официално на критиките към доклада за „Белене”

Тръмп призна: Плешив съм, крия се с прическата

Губернаторът на щата Флорида иска въоръжен полицай във всяко общинско училище

Кашата с касата се забърка здраво До понеделник смятат дълговете към чужди фондове, данните на шефа на НЗОК не били верни

Словакия твърдо против джендъризма Ще приемем отделно законодателство за борба с насилието над жени, обеща премиерът Фицо

Вандали изпотрошиха над 40 коли в Пловдив

Ето кои институции ще проверяват сделката за ЧЕЗ

32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Изслушват Цацаров в парламента за реекспорта на лекарства

Снимка Пламен Стоименов

Започна заседанието на Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. На него ще бъде изслушан главният прокурор Сотир Цацаров за реекспорта на лекарства.

На заседанието присъстват и представители на НАП, ДАНС, ГДБОП и Агенция „Митници“, както и председателят на Петролната асоциация Валентин Златев и нейният изпълнителен директор Андрей Делчев.

Първата част от заседанието на комисията е закрито за журналисти. В нея е предвидено запознаване на народните представители с информацията за системата БАЦИС и създадени предпоставки за допускане заличаване на акцизни, данъчни документи (в тази част заседанието ще бъде закрито).

В откритата част на заседанието на комисията за борба със сивата икономика депутатите ще бъдат запознати с действията на прокуратурата по отношение на паралелния износ на лекарства.

Предвидени са и отговори на въпроси на народни представители за дейността на прокуратурата по отношение противодействието на контрабандата на рискови и акцизни стоки, както и стоки застрашаващи живота или здравето на хората.

Очаквайте подробности

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.