Изтегли безплатно приложението "Европейски път: Шумен"

Изтегли оттук безплатно приложението "Европейски път: Шумен"

любомир христовЛюбомир Христов, кмет на Шумен:

Честит празник, уважаеми съграждани!

Уважаеми съграждани,

на 11 май цялата православна общност почита Светите равноапостоли Кирил и Методий, дали светлината на писаното слово на много народи. Този ден е празник на Шумен, духовен избор, направен преди повече от два века от нашите предци, които първи честват славянските просветители. Да помним техните постижения, да се опираме на вдъхновяващите страници от историята ни и да вградим в тях своите мечти е най-правилният път към добро бъдеще на нашия град.

Празникът на Шумен е възможност за нов поглед към ежедневието. Той разкрива преходността на политическите страсти и амбиции, показва ни, че те не струват и пукната пара пред високата кауза – да работиш за Шумен. В такива дни вярвам, че тези, които искат да създават, са много повече. Мнозинството няма цвят, защото обединява хора от различни политически цветове, заради общото желание да се изгражда.

Да превърнем Шумен в съвременен, красив, уютен град, в който да живеем, да обичаме всяко кътче и да имаме очи за хората, които увличат със своя пример. Без вашата подкрепа – на гражданите на Шумен, това са трудни цели. Нека да ги постигнем заедно, защото това е нашият град.

Честит празник!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България