Изчезна 17-годишна от Бургас

17-годишна бургазлийка от "Меден рудник" с инициали Г.В. е изчезнала. От ОД на МВР съобщиха, че многократно е напускала семейното жилище, като е настанявана за кратки срокове в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас

При последното бягство от дома си, момичето е настанено в социално заведение, разположено в к-с "Братя Миладинови", откъдето самостоятелно избягало на 06.08.т.г. / събота/.

Своевременно е обявена за общодържавно издирване от служители на Второ Районно управление - Бургас, на територията на което се помещава социалното заведение.

Към момента издирвателните мероприятия по установяване местонахождението на 17 годишната бургазлийка продължават от служители на ОДМВР – Бургас.

Проведени са множество разговори с приятели на Г.В., като са извършени и претърсвания на квартири, в които евентуално би пребивавала.

До момента няма данни, че същата е отвлечена или станала жертва на трафик.

ОДМВР – Бургас призовава медиите към коректност и обективност при тиражиране на информацията за издирването на 17 годишната бургазлийка с цел избягване на неточности и популяризирането на неистини!

Коментари

Задължително поле