Икарди плаши с убийство фенове на „Интер“

Грандиозен скандал с феновете на „Интер“ заформи капитанът на тима Мауро Икарди. Нападателят е в открит конфликт с тифозите след скандални разкрития в автобиографията му, излязла преди дни.

Аржентинецът си навлече гнева заради абзац от книгата, гласящ: “Феновете извикаха играчите при тях след един мач и аз намерих смелост да се изправя срещу тях. Когато наближих, получих куп псувни и обиди. До мрежата обаче стоеше едно дете, което ме повика при него и поиска фланелката ми. Дадох му целия екип, а детенцето беше на седмото небе. Точно тогава обаче един от лидерите на агитката взе от ръцете му фланелката и шортите и ги хвърли обратно към мен. Започнах да го псувам. В съблекалнята ме посрещнаха като герой за смелостта...“

В друга глава от книгата Икарди отправя далеч по-скандални послания към феновете на миланския гранд: „Готов съм да се изправя срещу ултрасите един по един. Колко да са? 50, 100, 200? Запишете ме и нека чуят: Ще им доведа стотина престъпници от Аржентина и ще ги избият до един. Тогава ще разберат къде им е мястото."

Реакцията от страна на „Курва норд“ не закъсня: „Икарди, за нас ти си история - се казва в обръщението на феновете.- Ужасени сме от написаното, то е лъжа, а тази книга е пълен фарс. Индивид като този не заслужава да носи капитанската лента! Говори за малки деца, а после - за убийства.“

По време на двубоя с „Каляри“ на трибуните бе издигнат и транспарант срещу футболиста: „Ти не си човек, ти не си капитан, ти си просто парче ла*но“.

За капак Икарди изпусна дузпа, а „Интер“ падна с 1:2 у дома.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят