ИКЕА пуска геймърски мебели

Шведската компания ИКЕА пусна първата в света линия мебели, предназначени специално за геймъри. Според производителя колекцията има да цел да увеличи комфорта на любителите на видео игри, които имат навика да се отдават на любимото си занимание продължително време и дори да подобри представянето на професионалните състезатели.

Най-важният елемент от сетъпа е бюрото, което е с електронно регулируема височина и множество приспособления за зареждане на телефони и таблети. Козът му обаче са специалните слотове за компютри с висока мощност и периферни устройства, които могат да бъдат организирани така, че да не пречат по време на работа и игра.

От ИКЕА се хвалят, че столът им има свойството да следва движенията на геймъра и е конструиран така, че да намалява негативните последици от продължително седене. Има и специална поставка за камера, която може да бъде използвата за онлайн излъчване на гейминг преживяванията. Разработката е направена съвместно с Republic of Gamers (ROG) – хардуерния бранд на тайванската компания Asus, а разцветките са в черно, сиво и бяло, за да не разсейват по време на игра.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове