Илиана Раева за бенефиса на златните момичета: Дори Цвети Стоянова да не присъства, тя ще бъде част от шоуто

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разказа пред БТВ за предстоящия бенефис на златните момичета в зала "Арена Армеец" на 17 ноември и за бурните си емоции след спечелването на бронзовия олимпийски медал в Рио.

"За първи път си позволявам да плача пред камери така. Тогава забравяш камери и всичко. Цялото ми тяло беше изтръпнало. Просто в този момент може да се каже, че рухнах. За първи път се отпуснах, защото три месеца не бях точно себе си – трябваше да бъда нещо, което беше много важно за отбора и за Ина и просто си дадох воля на чувствата", започна Раева.

Тя потвърди огромния интерес към предстоящия спектакъл на грациите ни: "Билетите за бенефиса на 17 ноември са разпродадени, затова са пуснали в продажба още 2000 пропуска".

Също така Раева сподели, че наскоро се е видяла с Цветелина Стоянова, която през юни падна от шестия етаж на жилищен блок, но все още не е напълно сигурна дали гимнастичката ще присъства в залата.

„Цвети преди два дни беше на гости при мен във федерацията. Тя ходи, беше с хора от семейството й. Възстановява се добре".

"Когато отидох на рождения й ден и я попитах дали иска да дойде на бенефиса, защото ще бъде много красиво. Очите й светнаха и тя каза, че много иска да присъства. Но трябва да бъдем изключително внимателни и затова аз ще се съобразя с препоръките на лекарите. Но дори Цвети да не присъства на бенефиса, тя ще бъде част от шоуто", уточни Илиана.

Съвсем скоро тя ще стане баба. Дъщеря й Виолета чака първото си дете: „Надяваме се всичко да мине както трябва и Вили да бъде една много щастлива и любяща майка. Всички сме много щастливи, очакваме момиче", разкри Раева.

"Преди време поръчах всички стари детски книжки да ми се направят по поръчка с дебели корици. Ще бъда при всички случаи много любяща баба, доколкото ми се дава възможност", завърши тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт