На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Илияна Йотова: Правителството е безпомощно и не може да се справи с бежанската криза

„Не трябва да позволяваме България да се превърне в територия за бежански лагери“, заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова пред симпатизанти в Разград. Като цитира официални данни, че за последната седмица мигрантите в България са се увеличили с 50 %, г-жа Йотова коментира, че правителството е безпомощно и не може да се справи с този проблем. „Тези няколко стотин милиона евро, които г-н Борисов се хвали, че е получил от Европейския съюз, не са за нищо друго, освен за строеж на нови бежански лагери“. За Илияна Йотова и генерал Радев най –важен приоритет ще е националната сигурност и опазването на българските граници.

„Демографската криза вече е катастрофа и ние поемаме ангажимент под патронажа на президента Румен Радев да се изготви национална стратегия – програма, която да бъде припозната и задължителна за партии, правителства, институции и граждани.“ По данни, до 2050 година българите ще са едва 5 млн. със сериозно нарушени етнически и възрастови баланси. „Много пъти е поставян проблемът с демографската криза пред сегашния президент Росен Плевнелиев, но той бе твърде зает със своята хибридна война с Русия“. Освен с демографската криза, Илияна Йотова и генерал Радев ще водят политика за нови хоризонти в отношенията с Русия.

img_2971Говорейки пред жителите на Разград – град-емблема за добри етнически взаимоотношения, Илияна Йотова подчерта че това е етническият модел, признат в цяла Европа. „Хората добре познават политиците, които носят в себе си обединението, и затова не могат да приемат за президент г-жа Цецка Цачева“. Обидата на Цачева към всички социалисти предизвика остра реакция и гняв у разградчани. Илияна Йотова сподели, че групата на социалистите в Европейския Парламент е реагирала с остра декларация срещу изказването на Цачева, като цитира председателя на социал-демократите Джани Питела.

Илияна Йотова и генерал Радев ще представляват едно президентство, което ще работи, а няма да обслужва чужди интереси; президенство на обединението, а не създаващо разцепления сред българите; президенство, което ще създава и отстоява репутацията и доброто име на България, а няма да е повод за срам и подигравки у нас и по света.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.