Илия Гърков и Мила Маречкова са Мистър и Мисис Икономика 2021

КРИБ и списание “Икономика” връчиха наградите Мистър и Мисис Икономика за 2021 г.

Връчиха Оскарите на бизнеса

Организатори са КРИБ и списание “Икономика”

На специална церемония връчиха наградите Мистър и Мисис Икономика за 2021 г. Вицепрезидентът и изпълнителен директор за България на “Дънди Прешъс Металс” проф. д-р инж. Илия Гърков грабна голямата награда “Мистър Икономика” в конкурса, организиран от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание “Икономика”. Призът “Мисис Икономика” отиде при Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

По традиция символ на конкурса е статуетката “Рибарят и златната рибка” на скулптора Ставри Калинов. Тя се връчва вече 31 години на предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за успешното развитие на българската икономика.

“Радостно е, че Управителния съвет на КРИБ успя да излъчи победители в конкурса в тази обстановка, която е неблагоприятна не само за България, но и за целия свят, но променя много неща в правенето на бизнес - променя цените на суровините, променя доставките и транспорта, променя и цените на енергията”, заяви председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес