На 19 септември 2019 да почерпят

Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

Имате нужда от софтуер – решението е New Era Ideas

New Era Ideas има голям опит в разработката на бизнес системи, насочени към търговските и производствените фирми. Компанията покрива предимно софтуерното обезпечаване на малките и средни фирми в България. Водещият продукт на компанията е New Era ERP. Представлява бизнес система, обхващаща всяко звено от клиентския работен процес – склад, финанси, фактуриране, взаимоотношения с клиенти, производство, човешки ресурси и др. New Era ERP е интегрирана в десетки български компании.

Във високотехнологични времена като днешните, всеки бизнес има нужда от качествен и адаптиран за него софтуер, който да му позволи да се развива спрямо потенциала си. Поради тази причина, New Era Ideas предлага на своите клиенти разработка на поръчков софтуер. Това направление е изключително полезно за фирми, които искат да получат максимално адаптирано до тях решение или да симулират процеси, които  не са стандартни. Разработването на софтуер по поръчка е предпочитано решение от компании, които не искат да загубят своите стратегически преимущества и характеристики, адаптирайки се към някое от готовите решения на пазара.

New Era Ideas създава софтуерните си продукти по всички добри практики, ползвайки най-съвременни технологии.  Част от качествата на реализираните проекти са: изключително лек и интуитивен процес на работя с тях, високо ниво на сигурност, лесно се надграждат и развиват, лесни за поддръжка.

В работата на New Era Ideas процесите по анализ и разработка са прозрачни за клиента, като той заема главно място в тях. Така се гарантира, че ще получи онова, което действително желае и от което има реална нужда. Работи се до абсолютната удовлетвореност на поръчителя.

Основната мисия на софтуерна компания New Era Ideas, е да предоставя на клиентите си изключително качество, висока сигурност и приятелско обслужване.

Софтуерна компания New Era Ideas е създадена през 2011 година в град Пловдив. Изградена  от млад, но опитен и амбициозен екип, той следва две направления в развитието си- разработване на специфични софтуери в полза на бизнеса и създаването на собствено семейство от софтуерни продукти с марката New Era.

Компанията предоставя широк спектър  услуги – от анализ и оптимизация на бизнес процеси, до след инсталационна поддръжка и обучение над разработената бизнес система.  Предлага  изключително прецизна система на внедряване, обучение, поддръжка и развитие на софтуерните си продукти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.