Вдигат заплатите в “Пирогов” с около 20%

Адът в Хитрино оживя в съда от аудиозаписи

Две години затвор за рецидивистка с 13 присъди Наказанието е наложено след поредна кражба

Илияна Йотова: Образованието е ключ за адаптиране към променящия се пазар на труда

Конкурси за директори на предприятия обяви кметството в Търговище

Условна присъда за подпалвач на кола за 10 900 лева Извършителят отмъстил на собственика на возилото за измами

Линдзи Фонсека научила руски

Шофьор на влекач с 1,82 промила го заби в дърво

Министър Димов: Следим всички критични язовири

Зейнеп от “Черна обич” е безразсъдно влюбена в злодея Емир На Хазал Филиз й върви на отрицателни образи

Министърът на околната среда и водите Нено Димов и кметът Икономов откриха пречиствателна станция в Банско

Тереза Мей иска подкрепа от ЕС по случая „Скрипал“

Затвориха за тирове пътя Монтана-Враца

Държавата ще субсидира обучението на 45 918 студенти през следващата година ВУЗ-овете ще пазят 2000 места за наши сънародници от чужбина

ВМРО алармира за тържество в детска градина под звуците на ориенталска музика на турски език (ВИДЕО)

Имате нужда от софтуер – решението е New Era Ideas

New Era Ideas има голям опит в разработката на бизнес системи, насочени към търговските и производствените фирми. Компанията покрива предимно софтуерното обезпечаване на малките и средни фирми в България. Водещият продукт на компанията е New Era ERP. Представлява бизнес система, обхващаща всяко звено от клиентския работен процес – склад, финанси, фактуриране, взаимоотношения с клиенти, производство, човешки ресурси и др. New Era ERP е интегрирана в десетки български компании.

Във високотехнологични времена като днешните, всеки бизнес има нужда от качествен и адаптиран за него софтуер, който да му позволи да се развива спрямо потенциала си. Поради тази причина, New Era Ideas предлага на своите клиенти разработка на поръчков софтуер. Това направление е изключително полезно за фирми, които искат да получат максимално адаптирано до тях решение или да симулират процеси, които  не са стандартни. Разработването на софтуер по поръчка е предпочитано решение от компании, които не искат да загубят своите стратегически преимущества и характеристики, адаптирайки се към някое от готовите решения на пазара.

New Era Ideas създава софтуерните си продукти по всички добри практики, ползвайки най-съвременни технологии.  Част от качествата на реализираните проекти са: изключително лек и интуитивен процес на работя с тях, високо ниво на сигурност, лесно се надграждат и развиват, лесни за поддръжка.

В работата на New Era Ideas процесите по анализ и разработка са прозрачни за клиента, като той заема главно място в тях. Така се гарантира, че ще получи онова, което действително желае и от което има реална нужда. Работи се до абсолютната удовлетвореност на поръчителя.

Основната мисия на софтуерна компания New Era Ideas, е да предоставя на клиентите си изключително качество, висока сигурност и приятелско обслужване.

Софтуерна компания New Era Ideas е създадена през 2011 година в град Пловдив. Изградена  от млад, но опитен и амбициозен екип, той следва две направления в развитието си- разработване на специфични софтуери в полза на бизнеса и създаването на собствено семейство от софтуерни продукти с марката New Era.

Компанията предоставя широк спектър  услуги – от анализ и оптимизация на бизнес процеси, до след инсталационна поддръжка и обучение над разработената бизнес система.  Предлага  изключително прецизна система на внедряване, обучение, поддръжка и развитие на софтуерните си продукти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.