Мечката слезе в Сопот Държавното горско стопанство ще поиска разрешение за отстрел на животното

107 хил. кв. м нови офиси са завършени до средата на 2019 г.

Полицаи и пожарникари обучават деца в забавачка

Министър Петков: Процентът 6,7 за осъвременяване на пенсиите от първи юли догодина не е окончателен

Изложба на канарчета в Бургас

По-висока смъртност сред мъжете в Шуменско Спад на починалите деца до 1 г.

Руската лотария пази 3 милиарда рубли непотърсени печлби

Тристайните апартаменти в София са най-търсени Финансират до 90% от стойността

Криско с коментар за нахалните фенове Изпълнителя не е експонат, написа рапърът

Туск: ЕС никога няма да пожелае раздяла с Великобритания без споразумение

Ердоган: Путин подкрепя позицията на Турция за премахването на заплахата от терор по границата

Д-р Неделчо Тотев, председател на НСОБ: Неизплащането на надлимитната дейност ще задълбочи неимоверно кризата в болниците

Премиерът Борисов: Започнаха да се връщат висококвалифицирани кадри от чужбина (ВИДЕО)

10 души са задържани за незаконна сеч при акцията във Велико Търново

Именит съдов хирург пристига в болницата в Търново

Един от най-големите специалисти в ендоваскуларната медицина д-р Ралф Лангхоф ще лекува пациенти в търновската болница. Той ще пристигне в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ на 6 април. В рамките на два дни специалистът съвместно с лекари от Съдова хирургия, Образна диагностика и Инвазивна кардиология ще извърши комплексни минимално инвазивни процедури на няколко пациенти с почти пълно запушване на артериите на долните крайници. Това ще са предимно диабетно болни, при които има риск от развитие на тежки гангрени и последващи във времето ампутации. Пациентите ще бъдат третирани с последно поколение медицински изделия, разработка на водеща немска компания.

Д-р Ралф Лангхоф е ангиолог, главен лекар в отделението по ангиология в болница Sankt Gertrauden в Берлин и е член на УС на Европейската фондация за съдова медицина. Той е известен със своите постижения в областта на ендоваскуларните съдови процедури и има солиден опит от извършени над 15 хиляди високоспециализирани интервенции – външни, вътречерепни, надколенни, бедрени, висцеларни, венозно-лазерни и други.

Д-р Лангхоф участва в международни конференции с излъчване на случаи на живо от неговата болница. Ръководител е на Центъра за съдова медицина в Берлин. Немският лекар е поканен за пореден път в България, като преди визитата му в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ ще гостува в Националната кардиологична болница в София.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.