Инж. Петър Кънев и Николай Тишев уважиха жените социалистки в Бургас по случай 8 март

Кандидатите за народни представители на „БСП за България“ в Бургас инж. Петър Кънев и Николай Тишев уважиха жените социалистки в морския град по случай Международния ден на жената. Те посетиха клуба в район „Зора“ и подариха на всяка една от дамите по едно красиво лале – символ на пролетта. Условно срещата бе назована „На чаша вино“. На събитието присъства и д-р Мария Калустян, която също е в листата на „БСП за България“ от 2-ри МИР.

„Искам да ви пожелая здраве и повече оптимизъм. Здравето, семейството и приятелите, са най-важните неща. Всеки един от нас има кауза в живота, всеки един от нас гони своята цел. Бъдете щастливи“ – с този поздрав се обърна водачът на листата инж. Петър Кънев към присъстващите дами.

Своят поздрав отправи към тях и Николай Тишев: „Честит празник. Пожелавам ви да сте здрави, силни и винаги усмихнати. Бъдете себе си. Радвам се, че съм тук сред вас“.

Развълнувани и трогнати от вниманието, което им оказаха двамата господа, жените социалистки отвърнаха също с благопожелание. „Благодарим на ръководството на БСП-Бургас и на кандидат-депутатите от нашата бургаска листа за присъствието им на нашето тържество, за уважението, което винаги отправят към нас. На днешния ден ние жените се чувстваме специални в нашите семейства, на работното място, сред колеги и съмишленици на нашата партия. Членуваме в БСП и социалистическата идея за нас се превърна в кауза, която е нашата надежда. Надежда за победа с номер 10 на 26 март“ – заявиха дамите.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика