Интернационална катастрофа затвори пътя Шумен-Силистра

Снимки: Цветелина Георгиева/Архив

Молдовка удари украински ТИР, в тях се блъсна румънско "Рено"

Интернационална катастрофа между кола, шофирана от молдовка, украински тир и румънско рено затвори пътя Шумен-Силистра след 23 часа в сряда. И в момента колите ползват обходен маршрут.

При инцидента е пострадала 38-годишната водачка на лек автомобил "Фолксваген Пасат" с молдовска регистрация. Жената от Молдова навлязла в лентата за насрещно движение и се ударила челно в идващия отсреща товарен автомобил "Мерцедес" с прикачено ремарке и украинска регистрация. Малко след това в спрелия ТИР се блъснал лек автомобил "Рено Сценик" с румънска регистрация.

В шуменската болница е откарана 38-годишната жена. Тя е настанена за лечение в болничното заведение с фрактури на десен глезен, лява ръка и на три ребра вляво, уточняват от полицията. Водачите на трите автомобила са тествани с дрегер за алкохол и наличие не е установено. Заради катастрофата движението по пътя Шумен-Силистра се осъществяваше през обходен маршрут - Шумен- село Струйно - Хитрино. Малко по-късно от полицията съобщиха, че движението вече е възстановено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България